Progresul Ezeriş a jucat astăzi pe terenul formaţiei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii,  într-un meci restant din etapa a 3-a a Ligii a III-a de fotbal. Deşi terenul desfundat a creat probleme ambelor echipe, spectacolul sportiv a fost unul deosebit, iar evoluţia sinuoasă a scorului a amânat deznodământul până în ultimul minut. La pauză, gazdele din Ghiroda conduceau deja cu 2-0, iar soarta jocului părea decisă. Progresul Ezeriş a avut însă o revenire spectaculoasă în debutul părţii a doua, golurile marcate de Marian Musteţa (58), Victor Lolea (63) şi Sergiu Rimovecz (70)  aducând echipa cărăşeană în avantaj cu 20 de minute înainte de final. Din păcate, scorul de 3-2 pentru Progresul n-a rezistat mult timp pe tabelă. Superioară din punct de vedere fizic, Ghiroda a marcat încă două goluri în ultimul sfert de oră, reuşind să-şi adjudece victoria cu scorul de 4-3. Un meci interzis cardiacilor, a spus la final antrenorul cărăşean Adrian Enăşescu.

Un joc de infarct în care am început bine, am avut o ocazie cu un jucător rămas singur cu portarul, dar, contrar cursului jocului, am luat două goluri. Am avut şi jucători debutanţi care au avut trac, au greşit, iar gazdele au marcat un prim gol din penalty. Până la urmă, a fost 2-0 la pauză. După pauză am revenit, am condus noi 3-2, iar pe final am pierdut, scor 4-3 pentru Ghiroda. Probabil că talia şi-a spus cuvântul în acest joc, gazdele au avut şi jucători de peste 1.90 m, care au făcut diferenţa la anumite faze fixe. Dar îi felicit pe jucătorii mei pentru efort, pentru dăruirea de care au dat dovadă pe un teren foarte, foarte greu. Normal că ne pare rău pentru puncte, dar jocul ne dă speranţe că suntem pe un drum bun şi că vom putea acumula puncte în continuare”, a spus Adrian Enăşescu, antrenorul formaţiei cărăşene.

Progresul Ezeriş: Birăescu, Ciurea (Mărgan), Rimovecz, Dragomir (Chiurtu), Musteţa Marius, Simion (Hrudei), Jula, Drăgoi, Musteţa Marian, Lolea, Beloescu. Rezerve: Petruţ, Hrudei, Secula, Chiurtu, Corneanu, Mărgan, Cheda. Antrenor: Adrian Enăşescu.

Cu trei puncte în cont, formaţia cărăşeană se menţine pe locul 8 în clasamentul seriei. În etapa următoare, pe 16 octombrie, Progresul Ezeriş se va deplasa la ocupanta locului 6, ACS Poli Timişoara.

foto: facebook ACS Progresul Ezeris