[AUDIO] Progresul Ezeriș a pierdut duelul pentru locul cinci. Viitorul Șimian s-a impus clar în fața cărășenilor

Disputat pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, meciul dintre Viitorul Șimian și Progresul Ezeriș a fost câștigat clar de echipa considerată gazdă. Viitorul s-a impus cu 3-0, prin golurile marcate de Alexandre Song (min. 42), Claudiu Ghighilicea (min. 43) și Raul Iorgulescu (min. 77). Deși Progresul a pierdut la scor de neprezentare, jocul a fost relativ echilibrat, apreciază antrenorul cărășenilor, Dorian Arbănaș.

„Din păcate, am pierdut cu 3-0. Din două ocazii au dat trei goluri, cum ar veni. A fost un meci echilibrat, în prima repriză am avut noi mai mult posesia mingii, dar au reușit să ne marcheze după minutul 40. Practic am luat două goluri într-un minut. În repriza a doua am riscat, am încercat să marcăm, dar, din păcate, am mai făcut greșeli personale și s-a terminat 3-0 . În rest, un meci echilibrat, dar ce pot să mai spun la acest scor. Din păcate, n-am reușit să luăm nici măcar un punct. Asta este, mergem mai departe. În minutul 15 am avut un henț clar în careu, dar nu ne-a dat domnul arbitru. Mai avem două meciuri, cu Jiul Petroșani și cu Reșița,  vom încerca să scoatem maximum din ele. Din păcate, am mai pierdut un jucător. Rafael Hrudei va fi suspendat etapa viitoare, când ne așteaptă un meci foarte greu cu Jiul”, a spus Dorian Arbănaș.

După eșecul de la Severin, Progresul Ezeriș face rocada cu Viitorul Șimian și coboară pe locul 6 al seriei. În etapa următoare, pe 26 noiembrie, de la ora 14.00, cărășenii vor primi la Caransebeș replica formației Jiul Petroșani.

Cele mai citite

Related Articles