[AUDIO] Progresul Ezeriş a pierdut duelul cu Ghiroda. Echilibrul s-a rupt în ultimele minute

Învinsă la Dumbrăviţa în prima etapă a sezonului de primăvară, formaţia cărăşeană Progresul Ezeriş spera să obţină la Caransebeş, contra celor de la Ghiroda şi Giarmata Vii,  o victorie importantă atât pentru puncte, cât şi pentru moralul echipei. Conform aşteptărilor, formaţia timişeană s-a dovedit a fi un adversar redutabil, iar raportul de forţe din teren a fost unul relativ echilibrat până aproape de final. Se părea că întâlnirea se îndreaptă către un egal echitabil, dar echilibrul s-a rupt în minutul 79, când arbitrul întâlnirii a sancţionat cu roşu o ieşire nervoasă a lui  Jula: ţinut în timp ce înainta către poarta adversă, cărăşeanul a încercat să se elibereze şi şi-a lovit adversarul cu cotul. Lipsa de concentrare a jucătorilor Progresului în minutele imediat următoare eliminării a fost prompt sancţionată de oaspeţi. Timişenii au punctat în minutele 82 (autogol) şi 84 (Kayondo), meciul încheindu-se cu scorul de 2-0 în favoarea formaţiei din Ghiroda. La final, preşedintele Progresului, Cristian Şodâncă, a vorbit despre momentele-cheie ale meciului, remarcând şi greşelile de arbitraj ale centralului Ioan Boldea.

„A fost o partidă echilibrată, care cred eu că se îndrepta spre un rezultat de egalitate până în momentul eliminării jucătorului nostru, când parcă s-a rupt ceva. A fost aşa, un declic, şi, la două minute după eliminare, am reuşit „performanţa” să luăm două goluri în trei minute. Asta este, strângem rândurile şi trebuie să fim mai atenţi pe viitor. De regulă, ne abţinem să comentăm arbirajele, dar de data aceasta a lăsat mult de dorit. Chiar pot spune, şi îmi asum ceea ce spun, că rezultatul a fost stabilit de arbitrul central al partidei. La primul gol a fost un fault evident la portar, nesemnalizat, mingea ajunge în careu, loveşte un jucător de-al nostru şi intră în poartă. La golul doi, fault la jucătorul nostru Take la centru, nu se acordă lovitură liberă pentru noi, pleacă pe contraatac Drăghici şi fac ei 2-0. N-am avut parte de arbitraje din acestea în actualul sezon, şi nici nu am mai vrea să avem”, a declarat după joc preşedintele ezerişean.

Cu 5 puncte în cont, Progresul Ezeriş rămâne pe loc 9 în seria a 8-a. În etapa viitoare, pe 27 martie, formaţia cărăşeană are un meci extrem de greu pe terenul liderului Crişul Chişineu Criş.

foto: facebook ACS Progresul Ezeris

De același autor

Related Articles