[AUDIO] Misiune îndeplinită! Progresul Ezeriş bate Viitorul Şimian şi urcă pe locul patru

Echipa de fotbal Progresul Ezeriş şi-a trecut în cont încă trei puncte preţioase, după victoria obţinută în etapa a 4-a  în faţa formaţiei Viitorul Şimian. Meciul disputat pe Municipalul caransebeşean  a fost unul alert şi echilibrat, cu momente bune de ambele părţi. Faza decisivă a întâlnirii s-a produs în minutul 60, când Călin a fost faultat în careul advers, iar Rafael Hrudei a transformat lovitura de pedeapsă. S-a încheiat 1-0 pentru Progresul Ezeriş, care are acum două victorii consecutive. Un meci dificil, câştigat datorită mobilizării exemplare a echipei, a apreciat la final antrenorul Dorian Arbănaş.

“După cum am bănuit, a fost un meci destul de dificil. Majoritatea echipelor vin la Caransebeș să ia puncte, ştiam că o să fie greu, terenul a fost destul de rău, iar echipa din Șimian s-a apărat destul de bine. Noi am avut mai multe ocazii, bine că am reușit să marcăm și să câștigăm cu 1-0. Urmează meciul de la Jiul Petroșani de săptămâna viitoare, dar până atunci avem ciclul săptămânal de pregătire, începând de marți vom pregăti meciul cu Petroşaniul”, a declarat Dorian Arbănaș.

Şi celelalte două formaţii cărăşene din Liga a III-a au obţinut victorii în această rundă. La Orăştie, CSM Reşiţa s-a impus cu 2-0 în derbiul cu CSM Deva, iar Voinţa Lupac a câştigat acasă, scor 2-1, în faţa formaţiei Aurul Brad. După patru etape, rosso-nerii reşiţeni sunt lideri în serie, cu 12 puncte, iar Progresul Ezeriş şi Voinţa Lupac ocupă poziţiile 4 şi 5, ambele cu câte 7 puncte în cont.

foto: facebook ACS Progresul Ezeris

De același autor

Related Articles