[AUDIO] Minifotbalul a făcut spectacol la Oradea. Campioana Caraş-Severinului a avut evoluţii onorabile într-o grupă grea

Cele mai bune echipe de minifotbal din România s-au înfruntat în prima jumătate a acestei luni în cadrul Supercupei României – primul turneu de nivel naţional organizat după pandemie. Între cele 48 de formaţii prezente la Oradea s-a aflat şi echipa Camera de Comerţ, campioana Caraş-Severinului. Reşiţenii au avut evoluţii onorabile într-o grupă extrem de grea, spune preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal, Adrian Caracoancea.

“Din păcate, echipa Camera de Comerţ nu a fost prea norocoasă la tragerea la sorţi. A făcut parte din grupa B, alături de AS Glissando Timişoara, finalista turneului, şi FC Premiere Arad, medaliată cu bronz la acest turneu. În primul meci din grupă, Camera de Comerţ Reşiţa a întâlnit echipa FC Premiere Arad, scorul la finalul timpului regulamentar fiind 1-1. Echipa arădeană a reuşit să se impună la loviturile de departajare. În meciul al doilea, echipa AS Glissando s-a impus clar în faţa reşiţenilor cu scorul de 4-0. Glissando, o echipă cu un lot valoros, din care face parte şi reşiţeanul nostru Robert Lupu, antrenorul Naţionalei de futsal. La finalul meciurilor din grupe, echipele clasate pe locul trei s-au duelat în paralel în Cupa Fortuna Sport. Această competiţie asigura primelor patru clasate calificarea directă la Cupa României de anul viitor. Camera de Comerţ s-a impus cu 3-2 în primul meci eliminatoriu în faţa echipei Prietenaşii Brăila, însă a fost eliminată în următorul joc de echipa Gemina Cluj. Vreau să menţionez o prezenţă frumoasă la acest turneu, aceea a marelui jucător Mihai Neşu, care a venit pentru a-l susţine pe prietenul şi fostul său coleg de la Steaua Bucureşti Florin Lovin, actualmente jucător de minifotbal la echipa Golden Boys Bacău. Această echipă a purtat tricouri cu inscripţia “Mihai Neşu Foundation”, susţinând astfel strângerea de fonduri pentru construirea complexului de recuperare neuromotorie Sfântul Nectarie”, a precizat Adrian Caracoancea.

Şeful minifotbalului cărăşean speră să dea în toamnă startul unui nou campionat, dar totul depinde de evoluţia pandemiei. La nivel judeţean nu s-a mai jucat din martie 2020.  

De același autor

Related Articles