[AUDIO] Minifotbal de Mica Unire! Trofeul pus în joc de AJF Caraş-Severin, câştigat de Voinţa Lupac

Asociaţia Judeţeană de Fotbal din Caraş-Severin a organizat în weekend Cupa Unirii. 16 echipe, repartizate iniţial pe patru grupe a câte patru, s-au întrecut timp de două zile în cadrul turneului de minifotbal care a reprezentat şi o utilă pregătire de iarnă pentru jucătorii angrenaţi în competiţiile judeţene. Spectacolul sportiv s-a desfăşurat în două locaţii: întrecerile din grupele A şi C au avut loc în sala de sport a Liceului Mircea Eliade, iar echipele din grupele B şi D s-au înfruntat la Sala Polivalentă.

Iată care au fost componenţele grupelor:

Duminică, fazele superioare au avut loc doar în Polivalenta reşiţeană. În semifinale s-au înregistrat rezultatele:

CSS Reşiţa – Voinţa Lupac  2-8

Progresul Ezeriş – Muncitorul Reşiţa  3-5

Au urmat duelurile pentru podium.  În jocul pentru poziţiile 3-4, Progresul Ezeriş a învins cu 8-4 echipa CSS Reşiţa, iar în finala mare, Voinţa Lupac a dispus cu 10-2 de Muncitorul Reşiţa. Au fost meciuri şi goluri spectaculoase, spre satisfacţia organizatorilor. Preşedintele AJF-ului cărăşean, Viorel Lolea:

“În primul rând, scopul nostru este de promovare a futsalului în Reşiţa şi în judeţul Caraş-Severin. Nu numai prin campionatul judeţean, care este încă în desfăşurare, şi unde avem 12 echipe înscrise în competiţie. Ne dorim ca din vară să avem cel puţin o echipă de Liga a II-a care să reprezinte Caraş-Severinul în futsalul românesc. Bineînţeles, la acest turneu, pe lângă echipele de futsal au participat şi echipele de la fotbalul mare. A fost un spectacol sportiv viu-disputat, cu meciuri bune. Pe această cale ţin să mulţumesc tuturor şi să felicit laureatele competiţiei. La festivitatea de premiere sunt acordate şi două distincţii individuale, pentru cel mai bun jucător şi cel mai bun portar al turneului”, a precizat Viorel Lolea.

În clasamentul final, câştigătoarea Voinţa Lupac a fost urmată, în ordine, de Muncitorul Reşiţa, Progresul Ezeriş şi CSS Reşiţa. Cristian Danci, de la Voinţa Lupac, a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, iar Alin Sau, goalkeeperul formaţiei ACS Comorîşte, a primit distincţia pentru cel mai bun portar.

Voinţa Lupac
Muncitorul Reşiţa
Progresul Ezeriş
CSS Resita
Alin Sau, Viorel Lolea, Cristian Danci

De același autor

Related Articles