1524601_10151999479443509_1878649626_nDoi jucători exponențiali ai grupării de Liga a 2-a, Metalul Reșița, căpitanul Bogdan Vătăjelu și golgheterul Marius Staicu, s-au despărțit de marți de gruparea din Valea Domanului.

Bogdan Vătăjelu a avut în vară o înțelegere cu patronul echipei, Cătălin Rufă, că poate să plece dacă va avea o ofertă convenabilă pentru club. Vătăjelu a ajuns la Metalul Reșița liber de contract, iar acum a semnat cu CS Universitatea Craiova.

Transferul lui Marius Staicu a fost acceptat pentru că și-a făcut datoria față de echipă, are 27 de ani și a ajuns să joace la echipa sa de suflet, ACS Poli Timișoara.

Suma de transfer pentru Bogdan Vătăjelu este de 150.000 de euro, plus TVA și 20% din viitorul transfer, a precizat Cătălin Rufă.

Metalul Reşiţa se desparte şi de golgheterul Marius Staicu, care se duce la ACS Poli Timişoara, la schimb cu alţi jucători.

În locul lui Staicu va fi Daniel Oprița (dacă Dorinel Munteanu nu are echipă pentru a-l însoți pe tehnician). Pe postul lui Vătăjelu este reșițeanul Daniel Vădrariu (ultima dată a jucat la Tiraspol).

Alte sosiri: Cristian Zimmermann (născut la Reșița, a jucat pentru Poli Timișoara, iar ultima dată într-o ligă inferioară în Germania) și Dănuț Enescu (fost la Oțelul Galați).

Ascultați mai jos declarația lui Cătălin Rufă:

Ascultați și declarația fostului căpitan al „rossonerilor”, Bogdan Vătăjelu:

Ascultați și ce a declarat golgheterul Marius Staicu după despărțirea de Metalul Reșița: