Antrenament Metalul Resita

Liderul ligii a 2-a de fotbal seria a 2-a, Metalul Reşiţa va juca în etapa a 7-a pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare. Partida se va disputa pe stadionul din Valea Domanului sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 11. Înaintea acestui meci, antrenorul Daniel Opriţa a declarat că nu sunt probleme în lot toţi jucătorii fiind într-o formă bună. Întreaga echipă îşi doreşte victoria, mai ales că joacă acasă. Tehnicianul reşiţenilor apreciază că nu va fi o partidă lipsită de emoţii pentru că Olimpia Satu Mare va miza pe apărare şi mai puţin pe atac.

Cealaltă echipă din Caraş-Severin, FC Caransebeş se deplasează la Şoimii Pâncota, pentru meciul de sâmbătă de la ora 11, iar ACS Poli Timişoara va juca mâine de la ora 17:30, pe teren propriu cu FC Bihor.

Metalul Reşiţa are 14 puncte după 6 etape. Pe următoarele două locuri se află Fortuna Poiana Câmpina şi CS Mioveni, fiecare cu 11 puncte. ACS Poli Timişoara ocupă poziţia a patra cu 9 puncte, iar FC Caransebeş este pe şapte cu 6 puncte. Ambele formaţii au câte un meci mai puţin disputat.

Ascultaţi aici declaraţia lui Daniel Opriţa înaintea partidei de sâmbătă cu Olimpia Satu Mare:

(Adina Niţă)