Meciul de fotbal dintre CSM Reşiţa şi Concordia Chiajna, care trebuia să se joace astăzi în Valea Domanului, a fost amânat cu 24 de ore! Reprogramată iniţial din cauza cazurilor de coronavirus din tabăra reşiţeană, întâlnirea restantă din etapa a 10-a mai suferă o amânare, iar de această dată responsabilitatea nu revine gazdelor. CSM Reşiţa se supune hotărârii Federaţiei, care a anunţat amânarea pe site-ul său oficial. O decizie care pune Reşiţa într-o situaţie extrem de dificilă, a recunoscut Cristian Bobar, preşedintele executiv al grupării din Valea Domanului.

„Noutăţile sunt cele care sunt afişate pe site-ul Federaţiei: s-a amânat jocul pentru mâine la ora 14.00. Trebuie să respectăm programul şi să jucăm. Ne va fi foarte, foarte greu, pentru că avem un joc important şi sâmbătă. Jucăm practic cu o zi de pauză, ceea ce este foarte dificil, mai ales că mulţi jucători sunt după COVID, dar asta este. Fotbaliştii trebuie să se motiveze, să joace, să câştigăm.  Şi mâine, şi în continuare. Avem nevoie de puncte. Încă o dată spun, nu vreau să găsim scuze. Suntem datori să nu pierdem acasă, pentru că am început rău. Suntem supăraţi, dar nu vreau să găsim scuze. Absolut deloc”, a declarat Cristian Bobar după aflarea deciziei.

Partida CSM Reşiţa – Concordia Chiajna se va disputa aşadar mâine, 12 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul din Valea Domanului. Rosso-nerii vor avea apoi o singură zi de pauză înaintea întâlnirii cu Universitatea Cluj, care este programată sâmbătă, în cadrul etapei a 12-a.