[AUDIO] Meci greu pentru CSM Reşiţa. Cristian Bobar: „Trebuie să nu pierdem la Târgu-Jiu”

Examen greu pentru echipa de fotbal CSM Reşiţa. Rosso-nerii joacă duminică pe terenul formaţiei ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu, una dintre cele mai puternice echipe din grupa B a fazei playout. Deşi au o situaţie dificilă în clasament, reşiţenii merg la Târgu Jiu cu un moral bun, după două victorii consecutive. Preşedintele Cristian Bobar speră ca Reşiţa să nu se întoarcă cu mâna goală de la Târgu Jiu.

„Avem două victorii, dar nu ne putem bucura prea mult de ele, pentru că am ajuns într-un moment destul de dificil, în care trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Jucăm duminică la Viitorul Tg. Jiu, o echipă cu jucători foarte tehnici, jucători care au fost la un pas de playoff, şi sunt convins că dacă ajungeau acolo se băteau şi ei la promovarea în Liga 1. Noi trebuie să mergem acolo şi să nu pierdem. Mai sunt trei jocuri până la baraj şi nu avem voie să pierdem. Jucătorii fac astăzi testele COVID, sper să nu avem probleme, mâine dimineaţă ne vom deplasa spre Tg. Jiu. Echipa Viitorul din localitate este o grupare pe care o respect foarte mult, pentru că are un investitor, unul dintre puţinii oameni care mai bagă bani în fotbal din propriile afaceri şi merită respectaţi astfel de oameni care investesc şi îşi doresc să facă performanţă. În ceea ce priveşte lotul nostru, nu avem probleme. Alin Dudea are o accidentare mai veche, în rest nu sunt probleme”, a declarat astăzi preşedintele reşiţean Cristian Bobar.

Meciul Viitorul Pandurii Tg. Jiu – CSM Reşiţa, joc din etapa a 5-a a competiţiei playout, se va disputa duminică, de la ora 12.00, pe stadionul Municipal din localitate. Înaintea acestui joc, CSM Reşiţa ocupă locul 5 în grupa B, cu 25 de puncte, în timp ce Viitorul Pandurii se află pe poziţia a doua, cu 35 de puncte în cont.

foto: Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles