[AUDIO] Meci caritabil la Caransebeș pentru copiii refugiați din Ucraina   

La Caransebeș se va desfășura sâmbătă, 2 aprilie, un eveniment sportiv umanitar. Va avea loc un meci de fotbal în care se vor aduna bani pentru copiii refugiați din Ucraina. Vor evolua componenții fostei echipe de fotbal, Era Club Caransebeș și ”Prietenii lui Dan Avram”. Inițiatorul evenimentului este omul de fotbal, Dan Avram.

”Un meci cu scop caritabil în care vom strânge bani pentru copii refugiați din Ucraina. Sper în participarea a aproximativ 50 de persoane și să strângem o sumă ”frumoasă”, după posibilitățile noastre. Acești bani vor ajunge la preotul ucrainian din Caransebeș și ulterior la copiii care trec printr-o astfel de situație dificilă. În demersul meu am găsit sprijin la prieteni, la oficialități,politicieni, oameni de afaceri, care sunt dispuși să-și ofere ajutorul. Va fi un meci de fotbal, de scurtă durată, după posibilitățile noastre fizice”, a spus Dan Avram.

Evenimentul umanitar va avea loc sâmbătă, 2 aprilie pe stadionul municipal din Caransebeș, de la ora 11.00. Orice sumă este binevenită, inclusiv spectatorii pot face donații. Intrarea la meci este liberă.