[AUDIO] Lucian Dobre are ambiţii mari cu Progresul Ezeriş! „Sunt convins că vom câştiga meciul cu Şoimii Lipova, iar anul viitor putem câştiga şi Liga a III-a”

Deşi pregăteşte Progresul Ezeriş doar de o săptămână, antrenorul Lucian Dobre a formulat deja primele concluzii. Tinereţea şi experienţa se îmbină fericit în lotul cărăşenilor, care pot face lucruri mari în eşalonul trei, spune cunoscutul om de fotbal. Lucian Dobre e convins că Ezerişul poate scoate un rezultat pozitiv în faţa liderului Şoimii Lipova, care va veni sâmbătă la Caransebeş. Pe termen mai lung, Progresul îşi poate propune chiar să câştige competiţia din Liga a III-a, este de părere noul antrenor al ezerişenilor.

„Sunt un om de fotbal, am considerat că aş putea să întind o mână de ajutor şi să-i învăţ câte ceva pe aceşti băieţi. Eu, sincer să fiu, sper să continui această colaborare, pentru că ea este deocamdată parafată doar pentru ultimele trei meciuri din acest an. Îmi place foarte mult lotul pe care Joe l-a făcut. Sunt foarte mulţi jucători tineri, iar cei care sunt ceva mai în vârstă sunt nişte caractere extraordinare. Nu ştiu de ce spune toată lumea că în Liga a III-a nu sunt jucători de calitate. Ei bine, eu vă zic sincer că la mine în lot sunt. Sunt convins că vom câştiga meciul următor cu Lipova şi sunt convins că dacă ne vom antrena şi vom ajunge la un nivel pe care mi-l doresc, îmbunătăţind jocul în fiecare zi, putem câştiga şi Liga a III-a. Nu ştiu dacă anul acesta, deşi nu e exclus, dar anul viitor sunt convins că Ezerişul poate să câştige Liga a III-a”, a apreciat Lucian Dobre.

Noul antrenor a debutat cu un rezultat pozitiv pe banca Ezerişului: în etapa trecută, cărăşenii au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat la Avântul Periam. Deocamdată, Progresul are doar 4 puncte, dar Lucian Dobre speră să mai adauge câteva în cont, la sfârşitul acestei săptămâni. Sâmbătă, de la ora 14.00, formaţia cărăşeană va avea o misiune extrem de grea în faţa Şoimilor din Lipova, care conduc în seria a 8-a cu 18 puncte adunate din 8 partide.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles