[AUDIO] Liga I de fotbal feminin se pregăteşte de vacanţă. ACS Banat Girls joacă ultimul meci pe terenul Universităţii Alexandria

Fotbalistele de la ACS Banat Girls vor încheia prima parte a sezonului cu un meci în deplasare, pe terenul formaţiei Universitatea Alexandria. Partida programată în cadrul etapei cu numărul 11 se va disputa mâine, 19 noiembrie, de la ora 11.00, pe terenul studentelor din Alexandria. Pentru acest joc, antrenorul Daniel Amariei are la dispoziţie 16 fotbaliste.

„Situaţia lotului înaintea acestei partide este una promiţătoare, în sensul că am făcut deplasarea cu întreg lotul, toate cele 16 fete rămase apte în acest final de campionat. Deocamdată nu ştiu dacă mă voi baza pe Rita Panova, nu suntem 100% convinşi că poate să continue. Aşa cum aţi văzut, a suferit în ultimele meciuri din cauza accidentărilor, ne temem să nu se agraveze, ţinând cont că după această ultimă etapă jucătoarele din Republica Moldova vor pleca la lotul naţional al ţării lor. Întâlnim o adversară care este cam în aceeaşi situaţie ca şi noi, au un singur punct mai mult decât noi, dar un meci mai puţin jucat. Din ce am înţeles de la prietenii noştri – pentru că aşa îi consider pe cei de la Alexandria – nici ei nu traversează o perioadă foarte bună, au avut şi ei probleme cu COVID-ul. Au fost infectate câteva fete, dar şi antrenorul. Am înţeles însă că pentru acest meci vor reveni toate jucătoarele. În ce ne priveşte, sperăm să ieşim cu fruntea sus şi să ne întoarcem sănătoşi acasă”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

Înaintea ultimei etape a turului, cele două formaţii sunt vecine de clasament: Universitatea Alexandria se află pe poziţia a 8-a, cu 7 puncte, în timp ce fetele din Banat ocupă locul 9, cu 6 puncte în cont. Partida Universitatea Alexandria – ACS Banat Girls Reşiţa se va disputa pe stadionul comunal din comuna Buzescu, arenă pe care fetele din Alexandria joacă meciurile de acasă.

foto: Miruna Mihancea