În Liga a III-a de fotbal, Progresul Ezeriş a încheiat campionatul cu un meci greu pe terenul liderului seriei, Şoimii Lipova. Formaţia cărăşeană şi-a vândut scump pielea, gazdele reuşind să-şi asigure cele trei puncte abia pe finalul întâlnirii. Şoimii au deschis scorul în minutul 19, dar Victor Lolea a egalat la 1 în minutul 49. Golul victoriei gazdelor a căzut abia în minutul 88. Progresul a jucat curajos, şi putea obţine măcar un punct, apreciază Cristian Şodâncă, preşedintele grupării ezerişene.

 “Am ieşit cu fruntea sus, dar puteam să ieşim chiar mai bine. Partida a fost una echilibrată, diferenţa de locuri din clasament nu s-a simţit foarte mult. Probabil presiunea de pe umerii gazdelor şi-a spus cuvântul. Noi am venit să facem o partidă bună, o partidă frumoasă şi până la urmă în mare parte ne-a ieşit. E păcat totuşi că încă pierdem pe final de meci, luăm gol în minutul 88, dar asta este. Mergem înainte, vedem ce avem de făcut şi încercăm să ne concentrăm mai bine, să ne reparăm greşelile. Băieţii oricum au avut o atitudine extraordinară, au jucat cu dăruire. Am jucat pentru noi, pentru echipa noastră, nu ne-a interesat lupta dintre Şoimii Lipova şi Chişineu-Criş.  Din păcate, în loc să facem noi 2-1, au făcut ei la o fază fixă şi asta a fost”, a declarat după joc Cristian Şodâncă.

Progresul Ezeriş încheie primul sezon de Liga a III-a pe locul 9 în seria a 8-a. Fotbaliştii cărăşeni se vor bucura acum de minivacanţa de Paşte, după care vor fi reluate pregătirile pentru barajul de menţinere în acest eşalon.