În Liga a III-a de fotbal, jocurile etapei cu numărul 14 se desfășoară în acest weekend. Aflată pe locul 6 al seriei C, cu 15 puncte, formația Progresul Ezeriș are meci greu cu o vecină de clasament: la Caransebeș vine Jiul Petroșani, grupare care ocupă locul 7, cu un punct mai puțin decât ezerișenii. Un joc important și dificil, spune Președintele Progresului, Cristian Șodâncă.

„Urmează pentru noi ultimul joc acasă în această toamnă competițională. Un alt  meci greu, pentru că Jiul vine după o victorie concludentă împotriva celor de la Viitorul Pandurii II. Noi o să încercăm să jucăm cât mai bine și să obținem puncte. Vă mărturisesc că ne dorim, cum e și normal, toate cele trei puncte, pentru a avea o oarecare liniște în această iarnă. Trei puncte împotriva Jiului ar mări distanța dintre noi și ei. Mai mult ca sigur, am urca din nou pe locul 5, pentru că Șimianul va juca la Lupac. Din punctul de vedere al lotului, stăm puțin mai bine decât acum 3-4 săptămâni, când eram „subțiri” de tot. Este suspendat Rafael Hrudei, iar despre Dumitru Dragomir nu știm cât va putea să ducă după accidentare, dar va fi pe foaia de joc”, a spus Cristian Șodâncă, președintele grupării ezerișene.

Meciul Progresul Ezeriș – Jiul Petroșani se dispută vineri, 26 noiembrie, de la 14.00, pe stadionul Municipal din Caransebeș. De la aceeași oră joacă și liderul CSM Reșița, dar în deplasare. Rossonerii lui Dan Alexa au o misiune care pare ușoară, pe terenul ocupantei locului 10, Viitorul Pandurii Tg. Jiu II. Cealaltă formație cărășeană, Voința Lupac, va primi acasă replica echipei Viitorul Șimian. Jocul de la Lupac este programat sâmbătă de la ora 14.00.

foto: facebook ACS Progresul Ezeris