Catalin Rufa si primarul Mihai Stepanescu

Activitatea competiţională la clubul de fotbal Metalul Reşiţa este asigurată din contribuţia administraţiei locale până la sfârşitul campionatului, se arată în comunicatul de presă transmis joi, 23 aprilie, de Primărie. În document se precizează că municipalitatea s-a achitat integral de obligaţiile contractuale asumate. Despre situaţia de la gruparea din Valea Domanului, primarul Mihai Stepanescu a declarat:

foto arhivă

(Adina Niţă)

Redăm mai jos comunicatul integral primit din partea Primăriei Reşiţa.

COMUNICAT DE PRESĂ

Reşiţa, 23 aprilie 2015

În urma verificărilor economice efectuate de Primăria Municipiului Reşiţa, s-a constatat faptul că desfăşurarea activităţii fotbalistice competiţionale din Liga a-II-a este asigurată din contribuţia administraţiei locale, până la sfârşitul campionatului. Subliniem faptul că municipalitatea s-a achitat integral de obligaţiile contractuale asumate.

Ca atare, menţionăm că toate cheltuielile înregistrate şi cele care se vor înregistra privind plata jucătorilor, antrenorilor, personalului auxiliar, furnizorilor de servicii şi de materiale şi altor instituţii revin acţionarului majoritar Cătălin Rufă, care este răspunzător de bunul mers al activităţii şi de îndeplinirea tuturor obligaţiilor.

La finalul Campionatului, în data de 6 iunie, vor fi luate toate deciziile sportive, economice şi juridice în privinţa echipei CS Metalul Reşiţa.

În situaţia în care va fi perturbat bunul mers al echipei de Liga a-II-a CS Metalul Reşiţa şi a celor cinci grupe de juniori, în mod direct sau indirect, singurul răspunzător va fi acţionarul majoritar Cătălin Rufă.

Primăria Municipiului Reşiţa va asigura în continuare baza materială şi condiţiile necesare pentru desfăşurarea activităţii.

Cabinet Primar