Voinţa Lupac şi-a bucurat încă o dată suporterii. În etapa a 6-a a Ligii a III-a, formaţia cărăşeană a primit acasă replica unei grupări cu nume: Jiul Petroşani, una dintre echipele de tradiţie ale României. Formaţia hunedoreană  nu mai e însă cea de odinioară, iar Voinţa Lupac a fost de această dată echipa mai bună. Cărăşenii au avut iniţiativa în cea mai mare parte a timpului de joc şi s-au impus în final cu 3-2, prin golurile marcate de Alex Coviţ (min. 10), Cristi Danci (70) şi Alexandru Avramovici (min. 80). Cele două goluri ale oaspeţilor au fost înscrise de Petrescu şi Simoneac. O victorie meritată, obţinută însă cu emoţii din cauza unor greşeli personale, a declarat antrenorul Voinţei, Boşco Vişatovici.

„Ce pot să spun,  încă un meci de infarct în care am dominat, 90% din timp am condus ca joc şi ca rezultat. Am făcut însă greșeli personale. De la meci la meci tot vorbesc cu băieții să eliminăm greșelile, dar suntem în luna cadourilor, facem cadou goluri echipelor adverse, ca să fac o glumă. Până la urmă, sunt fericit și mulțumit de rezultat, de victorie, de băieţi.  Avem în continuare jucători accidentați, încă nerefăcuţi. Suntem încă micuţi, dar s-a adeverit proverbul cu buturuga mică care răstoarnă carul mare. Am învins una dintre cele mai titrate echipe din seria noastră. Au calitate şi jucătorii de la Jiul, dar ambiţia noastră, devotamentul fotbaliştilor şi al suporterilor ne-au ajutat să obţinem victoria.”

 În etapa următoare, Voinţa Lupac are parte de cel mai greu meci din această toamnă. Elevii lui Boşco Vişatovici vor juca în Valea Domanului cu CSM Reşiţa, liderul autoritar al seriei a 7-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.