Fotbalistele echipei ACS Banat Girls se bucură de prima victorie din actualul sezon. Pe terenul din Comloșu Mare, bănățencele au obținut un succes clar, 4-0, în fața echipei CSS Târgoviște, codașa clasamentului. Golurile învingătoarelor au fost marcate de Stefanija Roksa, autoare a unei duble, (minutele 25 și 85), Elena Ruvilă (minutul 63) și Andra Vidican (minutul 72). O victorie importantă, atât pentru puncte, cât și pentru moralul fetelor, spune antrenorul bănățencelor, Daniel Amariei.

„Ne bucurăm că a venit și prima victorie din acest campionat, după o pauză destul de lungă în care nu am avut niciun meci oficial. Am pregătit foarte bine jocul, știam că ne așteaptă un meci de șase puncte cu o contracandidată la salvarea de la retrogradare. O echipă teoretic mai slab cotată decât noi, iar această diferență s-a văzut mult mai bine în teren. Din punctul meu de vedere, a existat o singură echipă pe teren, scorul putea lua o amploare mult mai mare, dar sunt bucuros de cele trei puncte și de jocul prestat de fete, mai ales în repriza a doua. Am avut şi o fată, pe Andra Vidican, care a debutat cu gol la doar 15 ani. A fost primul ei meci în Liga 1 și a şi reușit să marcheze. Mă bucur pentru ea şi pentru celelalte fete. O primă victorie muncită și dorim să continuăm seria succeselor”, a declarat Daniel Amariei.

ACS Banat Girls: Milagros, Roksa, Lazăr, Chișe, Delia Dan, D. Muntean, Ruvilă, Burdan, P. Muntean, Gînju, Carmen Andrei. Rezerve: Kovacs, Dumitru, Păuțu, Vidican, Marin.

După 7 etape, ACS Banat Girls are 4 puncte, total cu care ocupă locul 9 în clasamentul Ligii I. În etapa următoare, pe 7 noiembrie, bănățencele vor juca din nou acasă, dar cu un adversar de alt calibru. Banat Girls va înfrunta campioana Universitatea Olimpia Cluj, cea mai titrată echipă din fotbalul feminin românesc. Clujencele se află deocamdată pe locul trei, dar mai au de disputat două restanțe. Universitatea Olimpia Cluj are cinci victorii din cinci meciuri şi un golaveraj incredibil: 40-1.