Nou-promovata Voinţa Lupac e o nucă tare şi în Liga a III-a! După ce au dat emoţii liderului CSM Reşiţa chiar în Valea Domanului, croaţii au făcut viaţa grea unei alte candidate la promovare: în etapa a 10-a, Voinţa a încheiat la egalitate, 0-0, meciul disputat în deplasare cu CSM Deva, ocupanta locului doi în clasament. Aducem acasă un punct muncit şi meritat, a declarat la final antrenorul formaţiei cărăşene, Boşco Vişatovici.

„Am întâlnit un adversar puternic, o echipă solidă, cu experiență, dar cred că noi am făcut din nou un joc destul de bun. Din păcate, nu am reușit să marcăm, n-am avut oportunitățile pe care le-am avut în jocul cu Ezerișul. A fost un meci de luptă, cu jucători cu experiență, dar până la urmă sunt super mulțumit de rezultatul obținut de băieții mei. Au înțeles ce pregătim și am adus un punct prețios. Urmează încă o deplasare, la Cărbunești de această dată, a treia etapă în deplasare. Sper să am tot lotul valid, să mergem la Târgu Cărbunești ca să facem un joc bun și să aducem din nou punct sau puncte”, a declarat antrenorul Boşco Vişatovici.

Voința Lupac: Căpățână, Carăușu, Banac, Circa, Cega, Lucica, Săndescu, Jinga, Vădrariu, Coviț, Avramovici.

După 10 etape, Voinţa Lupac se află pe locul 4 al seriei, cu 18 puncte. În aceeaşi rundă, Progresul Ezeriş a remizat acasă, 2-2, cu Gilortul Târgu Cărbuneşti, viitoarea adversară a Voinţei Lupac. Singura formaţie cărăşeană victorioasă în această etapă a fost CSM Reşiţa, care a făcut instrucţie în Valea Domanului cu Aurul Brad. Rosso-nerii s-au impus cu 4-0.