[AUDIO-FOTO] Cristian Bobar, președintele CSM Reșița: este o perioadă mai încărcată pentru jucători, dar trebuie să ne consolidăm, ne așteaptă un campionat greu, chiar dacă este liga a III-a

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Reșița continuă pregătirea în municipiul de pe Bârzava cu două antrenamente pe zi. Acestea se desfășoară la bazele sportive din Valea Domanului și Gloria.

Clubul a anunțat în această săptămână transferul jucătorilor: Raul Hreniuc, Amir Jorza, Nicușor Fota, Marius Avram,Vali Munteanu, Sebastian Velcotă și Sebastian Micu.

”Este o perioadă mai încărcată pentru jucători, dar trebuie să ne consolidăm, să ne pregătim bine, ne așteaptă un campionat greu, chiar dacă este liga a III-a, spune președintele CSM Reșița, Cristian Bobar:

”A fost o săptămână cu câte două antrenamente pe zi, duminică vor încheia cu un joc amical cu nou promovata, Viitorul Șimian. Miercuri vom avea un al doilea amical, la Timișoara, cu SSU Poli, iar după urmează un stagiu de pregătire de zece zile în Serbia, din data de 15 iulie.  9 jucători din Centrul de Copii și Juniori de la club au fost luați în teste la echipa mare, chiar dacă au 15-16 ani. Unii dintre ei vor face și deplasarea în Serbia pentru cantonament. În Serbia vom avea și câteva meciuri amicale. Antrenorul Dan Alexa este mulțumit de lot, de achizițiile făcute, sunt jucători cu care el a mai lucrat. În total sunt 24 jucători, din care 10 de la centrul de juniori. Ne așteaptă un campionat greu, chiar dacă este liga a III-a”, a concluzionat Cristian Bobar.

Duminică, 11 iulie de la ora 11.00, rosso-nerii vor disputa primul joc amical sub coordonarea lui Dan Alexa cu nou promovata în Liga a III-a Viitorul Șimian. Meciul se va desfășura pe stadionul Gloria.

Cât timp se va afla în Serbia în cantonament, la baza din Valea Domanului vor face pregătire centralizată grupele de juniori A și B. Este vorba de 30 de juniori, care vor urma un program de cantonament special făcut de coordonatorul Centrului de Copii și juniori, Călin Cheregi, împreună cu antrenorii Leo Doană și Dan Boltașiu.