[AUDIO-FOTO] Alex Pelici: nu am avut prospețime în jocul cu Craiova, ne aflăm într-o altă etapă a pregătirii față de adversari

Echipa de fotbal din Liga a II-a, CSM Reşiţa a fost învinsă clar în meciul amical pe care l-a disputat cu formația nou-promovată în eșalonul secund,  FC Universitatea Craiova. Rosso-nerii au fost învinși cu 5-2, la pauză fiind 4-0 pentru echipa din Oltenia, patronată de Adrian Mititelu.

Au marcat pentru învingători: Andrea Campagno, Marian Stoenac, Robert Răducanu, Vlad Pop si Vlad Boţia. CSM Reșița a redus din diferență prin autogolul portarului Enache și prin reușita lui Daniel Ene.

La final, antrenorul Reşiţei, Alexandru Pelici, a declarat că echipa sa nu a avut prospeţime, deoarece se află într-o altă etapă a pregătirii față de adversara sa:

”A fost un test foarte bun pentru că am văzut ce avem de corectat. Dacă nu aveam nimic, n-ar avea sens să fim aici. E un test util, care ne ajută și sperăm să putem corecta ce este de corectat. Sunt două etape diferite de pregătire, cei de la Craiova fiind cu câteva săptămâni în fața noastră și asta se vede. Noi venim după cantonament, e normal. Nu am avut prospețime, ei însă au avut o viteză în plus la orice situație de joc. Bine că s-a întâmplat acum, pentru că putem corecta până la campionat”, a afirmat Alex Pelici.

CSM Reşiţa mai are programate două meciuri amicale, săptămâna viitoare, urmând să se confrunte cu alte două formații din eşalonul secund, Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj.

sursa foto: Miruna Mihancea