După trei săptămâni de pauză, Liga I de fotbal feminin dă restart cu jocurile etapei a 8-a! ACS Banat Girls revine pe terenul din Valea Domanului pentru meciul cu „lanterna roşie”, Asociaţia Fotbal Club Fair-Play Bucureşti. Fetele din Banat sunt favorite în faţa unei formaţii din capitală care n-a câştigat niciun punct până acum, dar antrenorul reşiţean Daniel Amariei a cerut elevelor sale să abordeze jocul cu toată seriozitatea, pentru a nu lăsa loc de surprize. Victoria este singurul obiectiv al echipei ACS Banat Girls pentru meciul de sâmbătă. Un succes în acest meci ar fi foarte important, atât pentru puncte, cât şi pentru moralul fetelor, apreciază Daniel Amariei.

„Consider că această pauză competiţională a fost foarte bună pentru noi. A picat la fix, deoarece nu eram în cea mai bună formă la întreruperea campionatului. Am suferit două înfrângeri consecutive la acelaşi scor, 4-0, cu multe goluri primite pe finalul meciurilor. Din acest motiv, am tras tare în aceste trei săptămâni, pentru a arăta o altă faţă a echipei în meciurile care urmează. Ne aşteaptă patru partide foarte importante, patru finale, şi dorim să le tratăm cu seriozitate maximă, să obţinem maximum din fiecare joc. Aşteptăm rezultatele testelor COVID şi sperăm să fim apţi din toate punctele de vedere. Abia aşteptăm meciul de sâmbătă, văd poftă de joc şi la antrenamente şi sper să vină o victorie spectaculoasă din partea noastră”, a declarat Daniel Amariei.

Optimistă este şi Elena Ruvilă, cea care va purta mâine banderola de căpitan al echipei ACS Banat Girls:

„După părerea mea, ne-am antrenat foarte bine în această pauză competiţională. O să fie pentru noi un meci important, din care ne dorim să obţinem cele trei puncte. Suntem foarte motivate şi aşteptăm cu nerăbdare jocul de sâmbătă. Ştim că fizic nu ne puteţi fi alături din cauza pandemiei, dar vă rugăm să fiţi cu gândul şi sufletul alături de noi”, a declarat Elena Ruvilă.

Partida ACS Banat Girls – Asociaţia Fotbal Club Fair-Play Bucureşti, joc din etapa a 8-a,  se va disputa sâmbătă de la ora 11.00 pe terenul sintetic din Valea Domanului. Pentru echipele din Liga I feminină, runda a 8-a deschide o serie de patru meciuri programate într-un interval de numai 12 zile. Practic, prima parte a campionatului se va încheia în data de 19 noiembrie. Un adevărat tur de forţă, apreciază antrenorul Daniel Amariei, care speră ca elevele sale să obţină cât mai multe puncte pe finalul toamnei competiţionale.

foto: facebook ACS Banat Girls