[AUDIO] Fotbalul feminin nu va face spectacol în decembrie la Reşiţa. Ediţia din 2020 a Cupei „Laura Rus” a fost anulată

Cupa Laura Rus, cel mai puternic turneu amical de fotbal feminin din vestul ţării, nu va avea loc anul acesta. Tradiţionalul eveniment sportiv aşteptat în fiecare an cu nerăbdare de microbiştii reşiţeni a fost anulat din cauza pandemiei. Decizia a fost luată chiar de Laura Rus, după ce şi-a consultat prietenii şi colaboratorii implicaţi în organizare.

„Având o discuţie cu Dan Liuţ şi cu Daniel Amariei, am decis acest lucru, pentru că mi se pare riscant în primul rând pentru jucătoare. Situaţia cu acest virus este tot mai rea, şi am hotărât împreună, cum am spus, să anulăm Cupa Laura Rus de anul acesta. Urmează să dăm o dată exactă pentru anul următor. Pentru că la această cupă vreau ca jucătoarele să se distreze, să aibă un turneu amical înainte de sărbători, cu multe cadouri şi surprize. Nu cred că era indicat să se ţină acum, pentru că sunt multe restricţii. Le simt şi eu în campionat. Şi atunci am preferat să anulăm Cupa Laura Rus şi vom anunţa o dată de desfăşurare pentru anul care vine”, a declarat cunoscuta fotbalistă.

Cupa Laura Rus s-ar fi aflat anul acesta la cea de-a 5-a ediţie. Desfăşurată anual în Luna Cadourilor, competiţia s-a dorit a fi mereu un dar  de sărbători, atât pentru jucătoarele participante, cât şi pentru publicul care iubeşte fotbalul feminin.

foto: facebook Laura Rus