[AUDIO] Fotbaliştii de la CSM Reșița au plecat după puncte la Buzău. Alex Pelici: nu am venit până aici în excursie!

Cea de-a cincea etapă a Ligii a II-a de fotbal vine cu o nouă misiune dificilă pentru CSM Reşiţa. După o deplasare lungă la Bacău şi un derby bănăţean foarte disputat contra alb-violeţilor timişoreni, lotul CSM-ului a pornit iar la un drum foarte obositor, până în estul ţării.

Sâmbătă, 26 septembrie rosso-nerii lui Alex Pelici vor evolua pe terenul formaţiei SCM Gloria Buzău, echipă situată actualmente pe locul 9 în clasamentul ligii secunde.

Echipa a ajuns aseară la Buzău, iar astăzi au efectuat un antrenament pe baza sportive Gloria din Buzău.

”Sperăm că vom reuși să plecăm cu puncte de la Buzău. Nu am venit până aici în excursie, afirmă antrenorul rosso-nerilor, Alexandru Pelici:

”La Buzău e a doua deplasare foarte lungă pentru noi și ne așteaptă un meci contra unei echipe care nu a pierdut în acest debut de campionat. Gloria Buzău este o echipă bine pregătită fizic, care revenit în joc chiar dacă a fost condusă. Aceasta spune mult despre puterea lor, cu siguranță vor lupta să câștige. Sperăm că vom reuși să plecăm cu puncte de pe terenul lor. Nu am venit până aici în excursie. Avem trei jucători accidentați și pe care nu i-am luat în calcul pentru această partidă: Matulevicius, Astafeiu și Vădrariu, toți accidentați. Sperăm ca cei cărora li se acordă șansa de a juca să profite de aceasta”, a concluzionat Alexandru Pelici.  

Partida SCM Gloria Buzău – CSM Reşiţa se va disputa sâmbătă,26 septembrie de la ora 11.00, pe arena Gloria.

Aspecte în direct de la joc în emisiunea ”Arena Radio”.