[AUDIO] Fotbalistele de la ACS Banat Girls susțin un nou meci din Liga I. Daniel Amariei: victoria este singura variantă pentru noi!

În etapa a II-a a play-out-ului Ligii 1 de fotbal feminin, ACS Banat Girls Resita va întâlni, miercuri,17 martie, în deplasare, formaţia Universitatea Alexandria.

”Avem nevoie neapărat de victorie, vom lupta până la capăt”, spune antrenorul jucătoarelor din Banat, Daniel Amariei, care a vorbit și despre jocul anterior cu formația din Constanța:

”A fost un punct prețios, ținând cont că am egalat în minutul 87, doar că nu a fost un punct ca să mă satisfacă pe mine ca și antrenor. Am pregătit meciul pentru victorie, dar am întâlnit o echipă care a făcut un antijoc din minutul 1, numai fotbal nu a fost. Mă declar mulțumit de pentru punctul obținut, dar nu și de jocul fetelor. Meciul cu formația din Alexandria este unul de totul sau nimic. Vrem să luăm cele trei puncte, nu dorim să mai rămânem în zona ”roșie” a clasamentului. Nu avem alt gând, doar victoria. Nici măcar un egal nu ne avantajează, deoarece echipele din fața noastră se îndepărtează și ne va fi tot mai greu să ne salvăm de la retrogradare”, a concluzionat Daniel Amariei.        

ACS Banat Girls Reșița ocupă locul 5 în play-out, cu 7 puncte, în timp ce Universitatea Alexandria este pe 3, cu 11 puncte acumulate. Carmen Bucureşti este lider, cu 15 puncte, iar pe locul secund este ACS Baia Mare, cu un punct mai puțin.