[AUDIO] Fotbalista internațională Laura Rus din Bocșa organizează, și în acest an, Cupa care îi poartă numele

Tradiționala Cupă Laura Rus la fotbal feminin va avea loc și în acest an la Reșița

La Reșița se va desfășura ediția a IV-a a Cupei Laura Rus la fotbal feminin. Turneul este organizat chiar de către fotbalista de națională, care s-a născut la Bocșa, golgheteră în Liga Campionilor, Laura Rus. La această competiție rezervată senioarelor vor participa echipele: ACS Banat Girls Reșița, Fortuna Becicherecu Mic, Universitatea Galați, ACS Student Sport Alba Iulia, ACS Piroș Security Arad, Carmen București, FC Luca Brașov și ZFK Zemun (Serbia).

Laura Rus așteaptă publicul reșițean, dar nu numai, în sala polivalentă să vadă meciuri spectaculoase în acest turneu și să se întâlnească cu jucătoare de națională:

Unul dintre organizatori, prof. Daniel Amariei, a vorbit despre nivelul competiției, pe care speră să o câștige cu echipa sa, Banat Girls Reșița:


Prezentă în studioul Radio Reșița și Adelina Ion, una dintre fotbalistele de la ACS Banat Girls, a subliniat importanța participării la această competiție:

Cupa Laura Rus la fotbal feminin va avea loc duminică, 15 decembrie în sala polivalentă din Reşița, de la ora 9.00. Intrarea la eveniment este liberă!

Fotbalista Laura Rus, născută la Bocșa, a semnat cu Anderlecht, în această vară, după două sezoane în prima ligă din Italia, la Verona.