Spectacol şi surprize în etapa a 6-a a Final Four-ului fotbalistic organizat în vederea desemnării reprezentantei cărăşene  pentru barajul de promovare în Liga a III-a.  Ultima rundă din grupă a programat săptămâna aceasta derbiul primelor două clasate, Nera Bozovici şi Voinţa Lupac. Gazdele au obţinut victoria la o diferenţă neaşteptat de mare, dar acest rezultat face finala de sâmbătă cu atât mai interesantă, spune Viorel Lolea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin.

„A fost un final de Final Four pe de o parte neaşteptat, cu un scor incredibil la Bozovici, unde practic s-a jucat derbiul rundei, între Nera Bozovici şi Voinţa Lupac. Scorul final a fost de 5-1 în favoarea echipei din Bozovici. A fost un meci spectaculos, scorul este mult prea mare faţă de realitatea din teren, dar acest joc ne dă speranţa că finala care va avea loc sâmbătă la Lupac va fi un spectacol fotbalistic interesant. Practic, se desemnează câştigătoarea Final Four-ului în ultimul joc pe gazon. Ţin să felicit ambele echipe pentru fair-play. În celălalt joc, un derby pentru locurile 3-4, s-au întâlnit la Slatina Timiş echipa din localitate şi cea din Oraviţa. Scorul a fost de 7-2 în favoarea echipei din Slatina Timiş.  Încă o dată mă repet, cred că echipa câştigătoare a Final Four-ului va face faţă celor două runde de baraj şi vom avea, începând din sezonul următor, a doua echipă cărăşeană care va participa în campionatul Ligii a III-a”, a declarat Viorel Lolea.

Reprezentanta Caraş-Severinului la barajul de promovare în Liga a III-a se va decide în finala Voinţa Lupac-Nera Bozovici, programată sâmbătă de la ora 17.30 pe arena din Lupac. Înaintea acestui joc, Voinţa Lupac conduce cu 15 puncte, secondată de Nera Bozovici, care are 13 puncte în cont. Pentru a merge la baraj, Nera Bozovici are nevoie de victorie, în timp ce gazdelor din Lupac le este suficient şi un rezultat de egalitate.