Echipa de fotbal CSM Reşiţa va întâlni miercuri, 11 noiembrie, pe teren propriu, formaţia Concordia Chiajna, într-un meci restant din etapa a 10-a a Ligii secunde.  După un debut cu stângul la Mioveni, noul antrenor al Reşiţei, Alin Minteuan, speră să spargă gheaţa cu o victorie contra formaţiei din Chiajna, care se află şi ea în zona inferioară a clasamentului.

„Din păcate, victoria cam întârzie să apară. Am avut şi la Mioveni un pic de ghinion, vizavi şi de arbitraj, care a dat un penalty cam inexistent, dar nu avem ce face. Trebuie să continuăm să muncim şi să încercăm să obţinem o victorie. Eu sper ca băieţii să fie capacitaţi, încerc să-i fac să înţeleagă că este un meci foarte important acasă, şi sper să obţinem un rezultat pozitiv. Avem două absenţe, Dumitraş, care este suspendat, şi Lungu, care are o problemă la ligamente, la genunchi. În rest, ne bucurăm că după testele COVID toată lumea este aptă. Concordia Chiajna este o echipă bună, care a jucat în primul eşalon, cu mulţi fotbalişti care au  jucat în prima ligă. O echipă solidă, care nu a pierdut jucători anul trecut, ci dimpotrivă, s-a întărit. Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Bine, nu numai cu ei, fiecare meci este foarte dificil, ţinând cont că noi nu arătăm chiar cum ar trebui. Avem susţinere din partea preşedintelui, avem susţinere din partea comunităţii, dar în primul rând noi trebuie să ne ajutăm pe noi”, a spus antrenorul Alin Minteuan.

Partida CSM Reşiţa – Concordia Chiajna se va disputa miercuri, 11 noiembrie, de la ora 14.00, pe arena din Valea Domanului. Înaintea acestui joc,  rosso-nerii reşiţeni ocupă locul 18 al clasamentului, cu 8 puncte din opt partide, în timp ce oaspeţii din Chiajna se află pe 16, cu 9 puncte adunate din nouă meciuri. Ambele echipe au pierdut în runda trecută: Reşiţa a cedat la Mioveni, scor 0-1, iar Concordia a pierdut cu acelaşi scor partida disputată pe teren propriu contra Ripensiei Timişoara.