[AUDIO] Egalul care te ridică. Voința Lupac scoate doar un punct la Brad, dar urcă pe locul doi

După o serie de rezultate pozitive în compania unor fruntașe din seria a 7-a, Voința Lupac avea toate motivele să creadă într-o victorie pe terenul lanternei roșii Aurul Brad. Etapa a 13-a n-a fost însă cu noroc pentru formația cărășeană. Lupacul a deschis scorul în minutul 33 prin Manu Jinga și a ratat în continuare o mulțime de ocazii. Contrar cursului jocului, gazdele au marcat golul egalizator în minutul 62 prin Mihai Leahă și au reușit să țină de scor până la final. S-a terminat 1-1, spre dezamăgirea antrenorului Voinței, Boșco Vișatovici.

“De când antrenez, sau de când sunt jucător de fotbal, n-am întâlnit un așa joc. Niciodată echipa mea n-a ratat atât de multe ocazii, este inadmisibil. Nu vreau să exagerez, am avut cel puțin 15 ocazii monumentale. Am ratat și cu poarta goală, apoi doi contra unu, trei contra unu, patru contra unu. Nu pot să cred așa ceva. Adversarii noștri au avut o ocazie din fază fixă și am luat gol. Inimaginabil, dar până la urmă acesta este fotbalul, mergem înainte. Trebuia să vină și un duș semi-rece. Nu puteam să mergem chiar ceas, dar e păcat, e dureros, căci puteam lua cele trei puncte. Am ratat cu prea mare nonșalanță”, a spus după meci principalul Voinței, Boșco Vișatovici.

Voința Lupac: Căpățână, Cega, Circa, Banac, Marcu, Lucica – Săndescu, Danci, Vădrariu, Jinga, Avramovici.

Deși au scos doar un punct la Aurul Brad, cărășenii urcă pe locul doi, pentru că fosta ocupantă a poziției secunde, CSM Deva, a pierdut fără drept de apel la CSM Reșița. Lupacul și Deva au câte 25 de puncte, dar formația cărășeană stă mai bine la golaveraj. În etapa următoare, pe 27 noiembrie, elevii lui Boșco Vișatovici vor juca acasă cu Viitorul Șimian.

1 COMENTARIU

  1. 15 ocazii monumentale? Cred ca a vazut alt meci. Rezultatul este echitabil. Sigur, daca-ti vine in minte ca Lupacul a avut ultima ocazie, da, te gandesti ca poate ar fi putut lua 3 puncte. Dar au ratat si gazdele.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles