[AUDIO] Echipele din Caraș-Severin și-au aflat adversarele pentru barajul de menţinere sau promovare în Liga 3-a de fotbal

La sediul FRF a avut loc, joi,13 mai tragerea la sorţi a programului celei de-a doua etape a barajului de menţinere / promovare în Liga 3-a de fotbal. Voința Lupac va înfrunta echipa secundă a clubului CS Universitatea Craiova, iar Progresul Ezeriș va juca în compania celor de la Dunărea Calafat.

Presedintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Viorel Lolea detaliază:

”După tragerea la sorți putem spune că nu am fost destul de norocoși, deoarece vom întâlni două echipe foarte bune. Cei de la Lupac îi întâlnesc pe cei de la Universitatea Craiova 2, cei care au ca obiectiv evitarea retrogradării și vor avea jucători și de la prima echipă. Cei de la Progresul Ezeriș joacă cu Dunărea Calafat, campioana județului Dolj, o echipă foarte bună cu jucători experimentați: Noi avem speranța că vom face față cu brio acestor jocuri de baraj și vom putea să ne bucurăm împreună cu ambele din județul nostru la sfârșitul acestor jocuri”, a concluzionat Viorel Lolea.

Prima manșă a meciurilor de baraj va avea loc duminică, la ora 18, iar returul este proramat pentru 23 mai.