[AUDIO] Duel cărăşean în ultima rundă din 2021. Progresul Ezeriş, misiune imposibilă pe terenul liderului CSM Reşiţa

Campionatul Ligii a III-a de fotbal programează la acest sfârşit de săptămână jocurile ultimei etape din 2021. Runda cu numărul 15 aduce un nou duel cărăşean. Pe arena din Valea Domanului , CSM Reşiţa, liderul neînvins al seriei a 7-a, primeşte replica Progresului Ezeriş, formaţie cu un parcurs oscilant în această toamnă. Cele două echipe sunt despărţite de 24 de puncte şi cinci locuri în clasament, iar rossonerii vor să confirme această diferenţă şi pe teren. De altfel, formaţia reşiţeană s-a impus şi în turul de la Caransebeş. A fost atunci 4-0 pentru oaspeţii din Reşiţa. Ne dorim să încheiem anul cu o nouă victorie, spune preşedintele CSM-ului, Cristian Bobar.

“Jucăm cu formaţia din Ezeriş, pe care o cunoaştem destul de bine. Au câţiva jucători tineri, cu o bună calitate fotbalistică. Unii dintre ei au trecut şi prin curte pe la noi. Sunt sigur că băieţii noştri vor trata meciul foarte serios, nu trebuie să fim relaxaţi sau să tratăm meciul de sus, indiferent cu ce echipă jucăm. Pentru că CSM Reşiţa este echipa fanion a judeţului, indiferent de liga în care joacă, este echipa care adună 5-6.000 de spectatori în tribună la un meci de Liga a II-a sau la un baraj din Liga a III-a. Între timp, ne-am mai întărit cu un fundaş central, Cornel Ardei, un jucător născut în 2002, foarte bun, de loturile naţionale. El are deja din etapa aceasta drept de joc”, a precizat Cristian Bobar, şeful din Valea Domanului.

De cealaltă parte, preşedintele Progresului, Cristian Şodâncă, recunoaşte că echipa sa se află în faţa unui meci extrem de greu, dar promite fanilor că trupa din Ezeriş va da totul pe teren.

„O să mergem şi o să încercăm să jucăm un fotbal plăcut, vă daţi seama că ne vom bate pentru orice minge şi pentru orice fază. Vrem să lăsăm pe sfârşit de an o impresie cât mai frumoasă iubitorilor de fotbal din Reşiţa şi din judeţ. Sunt convins că vor veni spectatori în Valea Domanului, având în vedere că se dă drumul suporterilor pe stadioane, în anumite condiţii”, a declarat preşedintele ezerişenilor, Cristian Şodâncă.

Meciul CSM Reşiţa-Progresul Ezeriş se dispută sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 13.00, pe stadionul Mircea Chivu.

De același autor

Related Articles