[AUDIO] Dorinel Munteanu: pauza este una lungă, dar sunt convins că pe parcurs o să revenim în ritmul competițional

Jucătorii din Valea Domanului sunt nerăbdători să revină la antrenamente, după perioada de pauză, cauzată de pandemia de coronavirus. În tot acest timp fotbaliștii de la CSM Reșița au făcut antrenamente acasă, după un program și consultări cu antrenorul Dorinel Munteanu.

”Pauza competițională este din ce în ce mai mare, dar nu sunt îngrijorat deoarece sunt convins că jucătorii mei urmează programul de antrenamente acasă și au grijă de sănătatea lor”, a spus Dorinel Munteanu:

Am avut discuții telefonice cu jucătorii, toți fiind nerăbdători ca să începem pregătirea să terminăm cu bine acest campionat, să ne atingem obiectivul. Ne gândim mult la fel în care ne putem relua antrenamentele, dar trebuie să respectăm și deciziile de la nivel național. Pauza este una lungă, dar nu trebuie să fim îngrijorați. Eu sunt convins că jucătorii mei fac zilnic cel puțin peste 30 de minute de alergare, fac exerciții fizice și le va fi foarte ușor să reîncepem. Sigur nu o să fim 100% la o formă maximă la începutul primului joc, dar mai sunt 14 etape. Sunt convins că pe parcurs o să revenim la forma noastră bună. Eu cred că în trei săptămâni putem aduce echipa la o formă bună, să intrăm într-un ritm competițional, dar e important și ce au făcut jucătorii acasă, inclusiv dacă au mai luat în greutate. Cred că ar trebui să reluăm pregătirea în prima parte a lunii mai. Le transmit jucătorilor să aibă încredere în ei, căci au făcut o pregătire foarte bună, iar suporterii să aibă încredere în noi că ne vom atinge obiectivul”, a concluzionat Dorinel Munteanu.

Conducerea clubului a ținut legătura și cu cei doi jucători străini Acka și Luboya, care sunt bine și se pregătesc, de asemenea, la domiciliu.