La o zi după ce i-au urat „La mulți ani!” antrenorului Dan Alexa, rossonerii reșițeni i-au oferit și cadoul aniversar: victoria cu Aurul Brad, în runda de start a returului Ligii a III-a. Disputat în Valea Domanului în fața unor tribune goale, meciul a fost la discreția reșițenilor, care au spulberat speranțele oaspeților încă din primul sfert de oră: Aboubacar a reuşit dubla în minutele 6 și 13. Scorul de 2-0 s-a menţinut până la pauză, şi s-a dublat în partea a doua. Acelaşi Aboubacar a făcut tripla în minutul 57, iar Mediop a închis tabela în minutul 70. S-a încheiat 4-0 pentru CSM Reşiţa. La final, Dan Alexa s-a arătat mulţumit de joc şi de rezultat.

„O victorie concludentă, m-a mulțumit și jocul. Am avut ritm, am fost clar echipa care a controlat jocul din minutul 1 și până în minutul 90. Mă bucură evoluția tuturor jucătorilor, și cei care au intrat pe parcurs au evoluat bine. Ne așteaptă o perioadă cu trei jocuri grele, la Șimian, cu Petroșani acasă și cu Deva. Știți foarte bine, Deva este una dintre contracandidatele noastre, iar Șimianul este o echipă care s-a întărit. Trebuie să rămânem modești și să păstrăm evoluția din meciul de azi”, a declarat antrenorul rossonerilor.

CSM Reșița: Sebastian Micu, Sergiu Rimovecz, Marius Avram, Ștefan Bărboianu, Valentin Munteanu, Ionuț Cioinac, Ion Vasluian, Amir Jorza, Marian Drăghiceanu, Ndiaye Mediop, Gakou Aboubacar. Rezerve: Zimmermann, Ciubotaru, Sima, Fota, Velcotă, Breșneni, Ion, Cristea, Iana.

Cu 28 de puncte, CSM Reşiţa rămâne lider autoritar în seria a 7-a. Podiumul grupei e completat de CSM Deva, cu 22 de puncte, şi Pandurii Tg. Jiu, care totalizează 20 de puncte. În aceeaşi etapă, Progresul Ezeriş a încheiat la egalitate, 2-2, meciul disputat la Caransebeş în compania Gilortului Târgu Cărbuneşti, iar Voinţa Lupac a remizat în deplasare, 0-0, cu CSM Deva.

Rezultatele etapei a 10-a:

CSM Deva – Voinţa Lupac 0-0
Progresul Ezeriş – Gilortul Târgu Cărbuneşti   2-2
Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 – Pandurii Târgu Jiu 1-1
CSM Reșița – Aurul Brad  4-0
sâmbătă, ora 15:00:
CSM Jiul Petroşani – Viitorul Şimian