Echipa de fotbal CSM Reşiţa are şapte victorii din şapte meciuri în actualul sezon – iar rosso-nerii sunt hotărâţi să o obţină pe cea de-a opta în acest weekend. După victoria obţinută in extremis în duelul cărăşean cu Voinţa Lupac, liderul autoritar al seriei a 7-a pleacă după puncte la Gilortul Târgu Cărbuneşti, formaţie aflată pe locul 6 al clasamentului. Diferenţa de 14 puncte din clasament indică formaţia reşiţeană drept mare favorită. Un statut pe care CSM Reşiţa trebuie să-l confirme, spune şeful din Valea Domanului, Cristian Bobar.

„O deplasare lungă, probabil cea mai lungă deplasare pe care o avem în serie. Jucăm cu o echipă pe care n-o cunoaștem aproape  deloc. Sigur nu ne va aștepta un meci ușor, am înţeles că este o echipă foarte ambițioasă, dar noi avem legate șapte victorii din șapte meciuri și nu vreau să fim relaxați. Aceleași idei le are și Dan Alexa, avem aceleași principii. Le-am transmis jucătorilor că nu ne bucură prea mult victoria pe moment, ci succesul de la finalul anului. Și este un an destul de greu, pentru că degeaba câștigăm fiecare meci, dacă nu câștigăm barajele nu am făcut absolut nimic. Este un an care ne ține încordați. Cât privește lotul, Mura este accidentat. Bineînțeles, și Szijj, care va mai sta câteva luni bune. Este o pierdere foarte mare, din punctul meu de vedere, dar nu avem ce face. Sperăm să se recupereze bine. În rest, pregătirile decurg normal, jucătorii se antrenează, avem drumul nostru şi trebuie să promovăm. Cred că avem jucători care individual sunt peste Liga a III-a, dar ei trebuie să demonstreze asta. De mult nu mai joacă CV-urile. Vineri seară vom pleca, vom înnopta la Târgu Jiu, iar a doua zi vom parcurge cei 30 de km până la Târgu Cărbuneşti”, a precizat Cristian Bobar.

Partida Gilortul – CSM Reşiţa, joc din etapa a opta, se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul „Cristinel Răducan” din Târgu Cărbuneşti.

foto: Zoli Bagosi