Echipa de fotbal CSM Reşiţa invită suporterii la meci! Etapa a cincea a Ligii a III-a aduce în Valea Domanului formaţia Viitorul Pandurii Tg. Jiu II, echipă aflată pe locul 7 în clasamentul seriei. Instalată confortabil în fotoliul de lider, după patru victorii din tot atâtea meciuri, CSM Reşiţa are şi de această dată un singur obiectiv: obţinerea celor trei puncte, spune preşedintele Cristian Bobar.

„Am mai spus-o şi repet, nu avem voie să facem paşi greşiţi. Avem un singur obiectiv şi trebuie să adunăm puncte, indiferent de echipa cu care jucăm. Echipa adversă are jucători foarte tineri, fotbalişti care vor avea probabil o ambiţie deosebită să-şi demonstreze valoarea, pentru că vor să joace la echipa de Liga a II-a. Dar noi nu avem niciun fel de scuze, aşteptăm să jucăm, aşteptăm să vină şi lumea la meci, pentru că într-adevăr echipa are un parcurs bun. Am făcut un meci bun la Deva, chiar dacă scorul a fost 2-0, ocaziile noastre au fost mult mai multe. Dar pentru mine, sincer, sunt importante cele trei puncte, nu diferenţa de scor. Toţi jucătorii sunt apţi, este bine că sunt dubluri pe posturi, Alexa are de unde alege şi e foarte bine”, a declarat Cristian Bobar.

Meciul CSM Reşiţa – Viitorul Pandurii Tg. Jiu II se dispută astăzi, de la ora 17.00, pe arena „Mircea Chivu” din Valea Domanului. Celelalte două formaţii cărăşene din Liga a III-a joacă de la aceeaşi oră, dar în deplasare. Progresul Ezeriş va evolua la Jiul Petroşani, iar Voinţa Lupac va încerca să ia puncte la Viitorul Şimian.