Emoţii pentru fotbaliştii rosso-neri, înaintea jocului care va decide formaţia participantă la barajul pentru rămânerea în Liga a II-a. Sâmbătă, în ultima etapă a fazei playout, CSM Reşiţa va juca pe terenul formaţiei Unirea Slobozia, ambele echipe având şanse la locul de baraj. Înaintea acestui joc, cele două grupări au acelaşi număr de puncte, 26, dar Reşiţa e în faţă, graţie golaverajului superior. Asta înseamnă că rosso-nerilor le este suficientă şi varianta egalului pentru a se menţine pe pozitia de baraj. Preşedintele Cristian Bobar spune că are mare încredere în jucători, înaintea celui mai important examen din campionat.

„Un meci important, poate cel mai important pentru noi. Suntem deja la Mogoşoaia, iar mâine (vineri, n.r.) vom pleca spre Slobozia. Avem încredere 100% în tot lotul de 22 de jucători care au făcut deplasarea şi sperăm să ne atingem obiectivul la finalul jocului. În afară de Alin Dudea, care are probleme mai vechi, avem tot lotul valid. Sunt 22 de jucători, pentru ca Adi Falub să aibă soluţii. Deplasarea a fost făcută cu trei zile înainte pentru a nu exista oboseală şi pentru ca fotbaliştii să aibă timp să lucreze ultimele detalii. Ne dorim foarte mult să nu pierdem acest meci. Cred că avem un lot de jucători valoroşi, cu experienţă, care vor face faţă presiunii. Chiar le-am transmis că eu unul, personal, am foarte mare încredere în ei. Le-am spus-o şi în vestiar, iar acum o fac şi public”, a declarat Cristian Bobar.

Adversara CSM-ului, Unirea Slobozia, este neînvinsă în playout, cu un bilanţ de o victorie şi patru rezultate de egalitate. Meciul Unirea Slobozia – CSM Reşiţa, joc din ultima etapă, se va disputa sâmbătă, 8 mai, de la ora 11.00, pe stadionul 1 Mai din Slobozia.

foto: Zoli Bagosi