După un start cu stângul pe terenul formaţiei din Miercurea Ciuc, echipa de fotbal CSM Reşiţa se pregăteşte pentru primul meci oficial programat anul acesta pe teren propriu. În etapa a 17-a, rosso-nerii reşiţeni vor primi în Valea Domanului replica formaţiei Dunărea Călăraşi, o echipă care e încă în cărţi pentru calificarea în faza play-off a competiţiei. Un meci greu, pe care reşiţenii îl vor aborda numai cu gândul la victorie. Fotbalul îţi oferă mereu şansa revenirii, iar CSM Reşiţa va încerca să şteargă sâmbătă impresia mai puţin bună lăsată la meciul din runda trecută, spune antrenorul Alin Minteuan.

„Venim după un eşec în deplasare, aşteptările erau altele, dar întotdeauna în sport ţi se oferă următoarea şansă. Trebuie să încercăm să o fructificăm şi să gândim pozitiv, pentru că altfel va fi foarte greu sâmbătă. Întâlnim o echipă care se bate pentru primele locuri şi va dori să intre în play-off. O să facem tot ce ne stă în putinţă ca să reuşim să câştigăm acest joc. Sper ca jucătorii să reacţioneze bine, pentru că la ultimul joc am fost un pic dezamăgit de atitudinea lor. Dar, încă o dată, a trecut acel meci, trebuie să ne gândim la cel de sâmbătă şi eu sper ca băieţii să facă un meci bun. Alin Dudea este suspendat, şi mai sunt câteva mici care poate până la ora jocului se vor remedia. Vedem sâmbătă, când vom încerca să aliniem un prim 11 competitiv, cine va fi apt şi cine nu”, a declarat Alin Minteuan.

Înaintea meciului din etapa a 17-a, formaţia reşiţeană se află pe locul 13, cu 18 puncte în cont, iar Dunărea Călăraşi ocupă poziţia a 7-a, cu un total de 24 de puncte. Nici Dunărea n-a avut parte de victorie în runda trecută: pe propriul teren, formaţia din Călăraşi a remizat, 1-1, cu Farul Constanţa. Partida CSM Reşiţa – Dunărea Călăraşi se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena din Valea Domanului.