Echipa de fotbal CSM Reşiţa a pierdut la limită meciul disputat astăzi la CS Mioveni. Partida programată în cadrul etapei a 11-a a fost câştigată de gazde cu scorul de 1-0, unicul gol al meciului fiind înscris în minutul 21, dintr-un penalty acordat cu mare uşurinţă de centralul întâlnirii. Mihai Işfan a plonjat  în careul reşiţean după un duel cu Daniel Ciobanu, iar centralul Viorel Flueran a arătat punctul cu var. Bogdan Rusu a transformat lovitura de pedeapsă cu un şut în dreapta portarului Cobrea. În rest, jocul a fost unul relativ echilibrat, cu ocazii la ambele porţi. Rezultatul nu este cel aşteptat, dar se vede o schimbare pozitivă în jocul echipei, apreciază preşedintele CSM-ului, Cristian Bobar.

„Nu s-a încheiat deloc cum ne-am dorit. Ce să facem, mergem înainte. Cred eu că, din păcate, diferenţa a fost făcută de acel 11 metri. Din tribună nu am văzut foarte bine dacă a fost sau nu penalty, dar e clar că dacă nu era acel 11 metri jocul se îndrepta spre un rezultat de egalitate care probabil era echitabil, din punctul meu de vedere. Dacă este să fiu realist, jucătorii au avut o atitudine mai bună, cel puţin în a doua repriză. Alin Minteuan se vede că vine de la un nivel superior, le cere jucătorilor nişte lucruri foarte bune, dar ei trebuie să asculte. Chiar am avut o discuţie cu el după meci, are mână liberă la tot ce înseamnă lotul de jucători şi partea sportivă. Alin a venit într-un moment foarte greu pentru echipă, a încercat în două zile să schimbe mult. Am încercat să jucăm fotbal, şi am reuşit în unele momente, dar degeaba, dacă rezultatul nu este cel aşteptat. Sper ca şi jucătorii să se trezească odată. Sper!” a declarat după meci şeful din Valea Domanului.

CSM Reșița: Cobrea – Dudea (cpt.), Dumitraș, D. Ciobanu, C. Lungu, Dat, Laur. Buș, Rob. Boboc, Astafei, Rasoveanu, Matulevicius. Rezerve: Zimmermann – Szijj, Breșneni, Bagherea, Brînzan, Ad. Ilie, Danci, I. Găman, L. Costache

Rezultatele complete ale etapei cu numărul 11:

Cioncordia Chiajna – Ripensia Timişoara  0-1

Metaloglobus Bucureşti – ACS Viitorul Târgu Jiu  1-2

Pandurii Târgu Jiu – Dunărea Călăraşi  1-2

Turris Oltul Turnu Măgurele –  Csikszereda  0-0

CS Mioveni – CSM Reşiţa  1-0

ASU Poli Timişoara – FCU Craiova 1948  0-0

Petrolul Ploieşti – Rapid Bucureşti  2-0

Partidele Unirea Slobozia – CSM Slatina şi Gloria Buzău – Fotbal Comuna Recea au fost amânate, din cauza problemelor provocate de coronavirus, iar meciul Universitatea Cluj – Farul Constanţa se va disputa în data de 10 noiembrie.

Pentru CSM Reşiţa urmează două partide pe teren propriu: în data de 11 noiembrie este programată restanţa cu Concordia Chiajna, iar pe 14 noiembrie, în etapa a 12-a, vine la Reşiţa Universitatea Cluj.