[FOTO-AUDIO] CSM Reşiţa nu se regăseşte. Rosso-nerii, învinşi de Turris şi de coronavirus

Echipa de fotbal CSM Reşiţa a pierdut jocul disputat astăzi pe terenul formaţiei Turris Oltul Turnu Măgurele. Schimbarea antrenorului n-a produs, din păcate, şocul pozitiv aşteptat în tabăra rosso-nerilor. Cu interimarul Călin Cheregi la comandă şi fără şapte jucători absenţi din cauza coronavirusului, CSM Reşiţa a făcut un nou joc modest. Soarta partidei şi scorul final s-au decis practic în prima repriză, încheiată cu scorul de 4-1 în favoarea gazdelor. Turris a beneficiat din minutul 20 şi de avantajul omului în plus, după eliminarea lui Lorenzo Acka. Reuşitele gazdelor au fost semnate de Cioinac, Voinea şi Niţă, de două ori, golul de onoare al Reşiţei fiind marcat de Dudea. Repriza secundă a fost ceva mai echilibrată, probabil în absenţa mizei, întrucât soarta partidei era deja decisă. Tabela nu s-a mai modificat în partea a doua a jocului, iar Turris s-a impus meritat, cu scorul de 4-1. CSM Reşiţa suferă în continuare din cauza numeroaselor cazuri de COVID, a spus după meci antrenorul interimar Călin Cheregi.

“Din păcate, traversăm o perioadă foarte grea. Din punctul de vedere al rezultatelor, nu se întâmplă ceea ce ne-am dorit, sau ceea ce am pregătit. În continuare, suntem afectaţi de tot mai multe probleme de sănătate, de acest COVID, care ne-a obligat să lăsăm şapte jucători acasă. Aseară am întâmpinat din nou probleme, am avut jucători care nu au putut să doarmă pentru că au avut febră, dar am luat decizia să respectăm competiţia, să mergem mai departe cu ceea ce avem. După cum aţi văzut, nu ne-a ajutat azi nici startul de joc. Nişte greşeli impardonabile, acea eliminare stupidă care a fost regulamentară, dar cred că în repriza a doua am arătat o cu totul altă faţă, chiar dacă am jucat cu un om în minus. Felicit jucătorii pentru repriza a doua, pentru dăruirea de care au dat dovadă, pentru modul în care ne-am “adunat”. Nu e un moment uşor, cu marile lipsuri pe care le avem. După cum am spus, am lăsat şapte jucători acasă, iar pe alţi doi nu am putut să-i folosim. Nu ştiu ce se va întâmpla, săptămâna viitoare vor fi din nou teste, încercăm să ne adunăm şi să rezolvăm problema aşa cum putem. După meciul cu Pandurii, eu am plecat de la Reşiţa împreună cu colegii mei, dar, la insistenţele conducerii, şi chiar ale lui Alex Pelici, am revenit luni ca să pregătesc acest joc. În acest moment, nu ştiu care este situaţia mea, mi s-a spus doar că am un contract pe care trebuie să-l respect. După cum ştiţi, eu mă ocup şi de centrul de copii şi juniori de la Reşiţa, unde cred că s-au făcut lucruri bune, cu care ne putem mândri. Urmează să revenim la Reşiţa, unde se va lua o decizie pentru  ceea ce urmează să se întâmple în continuare. Dar cea mai importantă este starea de sănătate a jucătorilor, după cum bine ştiţi, de trei săptămâni avem grave probleme”, a declarat Călin Cheregi, antrenorul interimar al formaţiei CSM Reşiţa.

CSM Reşiţa: Alberto Cobrea, Lorenzo Acka, Andrei Dumitraş, Daniel Ciobanu, Caius Lungu, Cătălin Bagherea, Emanuel DAT, Laurenţiu Buş, Laurenţiu BRESNENI, Robert Boboc, Victoraş Astafei. Rezerve: Eduard Zimmermann, Ionuţ Gaman, Cristian Danci, Ovidiu Raşoveanu, Alin Dudea, Bruno Vasiu, Nini Popescu.

Celelalte partide disputate astăzi în runda a 9-a s-au încheiat cu următoarele rezultate:

Aerostar Bacău – Comuna Recea  2-3

ASU Poli Timişoara – CSM Slatina  1-0

Metaloglobus Bucureşti – Csicszereda Miercurea Ciuc  2-1

Pandurii Târgu Jiu – Ripensia Timişoara  1-2

Unirea Slobozia – Dunărea Călăraşi  2-2

Concordia Chiajna – Farul Constanţa  1-2

După etapa de astăzi, CSM Reşiţa coboară pe locul 15 în clasamentul Ligii a II-a. În runda următoare, pe 31 octombrie, rosso-nerii vor primi acasă replica formaţiei Concordia Chiajna.

foto: Marian Cărăvan

De același autor

Related Articles