CSM Reşiţa a revenit cu victorie în faţa propriilor suporteri! În etapa a doua a sezonului, rosso-nerii au întâlnit acasă formaţia Viitorul Şimian, de care au dispus cu scorul de 2-1. Gakou Aboubacar a deschis scorul în minutul 15, iar Sergiu Rimovecz a majorat diferenţa în minutul 58. Reşiţenii au avut însă şi alte ocazii mari, de-a lungul unui joc pe care l-au controlat în cea mai mare parte a timpului. Şi, cum ocaziile se răzbună, Viitorul Şimian a dat emoţii gazdelor pe final, reuşind golul de onoare prin Andrei Sârâncin în prelungirile partidei.  Numeroasele ratări ale rosso-nerilor l-au supărat din nou pe antrenorul Dan Alexa.

Ne batem joc de ocazii. Sunt foarte supărat pe execuţiile jucătorilor mei, şi nu doar ale atacanţilor. Au avut ocazii şi mijlocaşii, şi fundaşii. Nu se poate să ratezi în fiecare meci 7-8 ocazii şi să tremuri pe final. Este o problemă reală a noastră, le-am spus-o şi acum băieţilor în vestiar. Nu ajunge că producem fotbal şi ducem mingea uşor în careul advers, important e să facem diferenţa. Asta e ce le reproşez, în rest, ca ritm, ca seriozitate sunt mulţumit. Am fost echipa net superioară. În afara celor două goluri, am avut în repriza a doua 6-7 situaţii imense, dintre care trei singuri cu portarul. N-am reuşit să găsim soluţia bună şi apoi am primit gol în minutul 90. E păcat. Sunt bucuros pentru puncte, pentru joc în multe momente, dar sunt foarte supărat din cauza ratărilor. Nu e o întâmplare, se repetă meci de meci, iar dacă fructificăm măcar jumătate din ocaziile pe care le avem, putem avea probleme”, a declarat Dan Alexa.

În etapa următoare, pe 11 septembrie, rosso-nerii vor juca în deplasare, la Jiul Petroşani. Până atunci însă va mai avea loc şi o nouă etapă de Cupă: miercuri, 8 septembrie, CSM Reşiţa va primi în Valea Domanului replica divizionarei secunde Ripensia Timişoara, în turul 4 al Cupei României.