Actuala echipă antrenată de Alexandru Pelici, CSM Reșița și Ripensia Timișoara, fosta formație pregătită de acesta, s-au confruntat în meci amical, sâmbătă, 8 august la Timișoara. Fotbaliștii de la Ripensia, antrenați acum de Cosmin Petruescu, s-au impus la limită cu 1-0, prin golul marcat în minutul 75. A fost un gol înscris involuntar de Urvanțev, din care mingea a ricoșat în poartă la o degajare a portarului Zimmermann.

”Un gol ridicol”, spune antrenorul echipei din Valea Domanului, Alexandru Pelici:

„A fost un gol de cascadorii râsului, marcat într-un moment al jocului în care nu se anunța nimic, printr-o greșeală individuală. Asta este, la fotbal se mai întâmplă. A fost un joc bun de pregătire. Cred că suntem bine. În primele 60 de minute am rulat jucătorii, le-am dat tuturor șansa să joace. Cum se prezintă în amicale o să facă diferența la titularizare. Mai avem de lucrat la situațiile de pasă finală, la deciziile pe care le luăm în fața porții. Ne-am atins obiectivul în acest joc și le mulțumim celor de la Ripensia că au acceptat să joace cu noi. Le dorim mult succes în continuare”, a afirmat Alexandru Pelici, antrenorul de la CSM Reșița.

Antrenorul Ripensiei, Cosmin Petruescu, s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale, care a avut mult mai puține probleme în defensivă decât în celelalte jocuri:

„Am fost mai echilibrați din punct de vedere mental și în al doilea rând am fost mai organizați din punct de vedere defensiv. Acest lucru ne dă speranțe pentru viitor. Am fost deranjat de ușurința cu care am primit multe goluri în partidele anterioare și mă bucur că în jocul cu CSM Reșița am făcut mai puține greșeli”.

CSM Reșița mai are programate partide de verificare, săptămâna viitoare, cu ASU Poli Timișoara și cu FC Dumbrăvița.

Ripensia Timișoara va juca sâmbăta viitoare returul cu Șoimii Lipova iar pe 22 august adversara va fi Pandurii Târgu Jiu.