[AUDIO] CSM Reșița învinge la Aerostar Bacău. Adrian Falub: victoria asta este foarte prețioasă pentru noi!

Sâmbătă, 10 aprilie, CSM Reșița a disputat un meci foarte important la Bacău cu Aerostar, în Grupa B din play out-ul Ligii a II-a de fotbal. Rosso –nerii  au  reușit să se impună cu 2-0, după golurile marcate de Eduards Vișnakovs în minutul 22 și Bogdan Szijj în minutul 94. Este prima victorie după 7 etape pentru CSM Reșița, o victorie foarte prețioasă , după cum afirmă antrenorul Adrian Falub:

”Vă mulțumim pentru felcitări. E important că lumea încă mai crede în noi. În ultimele 7 meciuri am luat 16 goluri și am marcat doar două, și acelea din penalty, acum nici nu mai știam cum să ne bucurăm. Băieții au făcut un meci bun, iar din punct de vedere tactic am făcut progrese mari. Am reușit să câștigăm un meci fundamental pentru noi, deoarece dacă nu reușeam aceasta, campionatul era cam terminat pentru noi. Victoria asta este foarte prețioasă, este o victorie cât un campionat pentru noi. Victoria ne obligă, înseamnă că vom lupta în continuare pentru a ne îndeplini obiectivul. Trebuie să ne refacem după acest joc, fiindcă urmează partida cu Chiajna, care va fi una foarte dificilă, Chiajna fiind cu mult peste Aerostar Bacău”, a concluzionat tehnicianul Adrian Falub.

Tot astăzi,AFC Unirea 04 Slobozia a dispus de ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu cu 3-1. Duminică are loc partida FC Petrolul Ploieşti – CS Concordia Chiajna (Stadion Ilie Oană – Ploieşti, 11:00).

Clasament:
1. Petrolul 34 puncte
2. Viitorul Pandurii 32 puncte
3. Gloria Buzău 29 puncte
4. Concordia 25
5. Unirea Slobozia 23
6. CSM Reşiţa 22
7. Aerostar 10 p.