Echipa de fotbal CSM Reşiţa a disputat astăzi ultimul joc test al iernii. Pe sinteticul din Valea Domanului, rosso-nerii au primit vizita colegei de eşalon Ripensia Timişoara, în returul unei duble amicale programate în pauza competiţională. Reşiţenii se impuseseră acum 10 zile  în oraşul de pe Bega cu scorul de 2-1, iar astăzi au reuşit doar un egal, 2-2. Rosso-nerii au deschis scorul prin Buş, din penalty (min. 11), şi şi-au majorat avantajul prin Dulca (min.56). Oaspeţii din Timişoara au egalat prin golurile marcate de Lalic şi Sokovic. Deşi nu a încheiat seria amicalelor cu o victorie, antrenorul CSM-ului, Alin Minteuan, s-a arătat mulţumit de atitudinea elevilor săi.

„Am jucat în niște condiții destul de grele, a fost foarte frig, dar băieții s-au comportat foarte bine. Păcat de accidentarea lui Sălcianu, care şi-a spart capul, dar sper să-și revină cât mai repede și să fim toți sănătoși până la primul meci oficial. A fost un meci din nou destul de bun, cu o agresivitate destul de bună. Am reușit să marcăm, păcat că am primit cele două goluri primite, dar nu mă deranjează prea mult acest lucru. M-a bucurat atitudinea jucătorilor, care a fost una bună și ne gândim la meciul care o să urmeze sâmbătă, în campionat”, a declarat antrenorul Alin Minteuan.

CSM Reșița: Cobrea, Acka, Dudea, Sălcianu, Sima, Breșneni, Chera, Boboc, Popescu, Astafei și Buș. Au mai intrat: Zimmermann, Szijj, Dumitraș, Ilie, Dulca, Dat, Brînzan, Danci, Matiș, Veca, Ursu și Rimovecz. 

Formaţia reşiţeană aşteaptă acum startul în partea a doua a campionatului. În prima rundă, pe 20 februarie, rosso-nerii vor evolua în deplasare, la Csicszereda Miercurea Ciuc.