[AUDIO] CSM Reșița, debut cu victorie în noua ediție a Ligii a III-a

CSM Reșița a început editia 2022-2023 a Ligii a III-a de fotbal cu o victorie. În seria a VIII-a, pe teren propriu, a dispus de Phoenix Buziaș cu 3-1. Cei care au deschis scorul au fost însă oaspeții prin Daniel Birău. Apoi golurile rosso-nerilor au fost realizate de Aboubacar, Drăghiceanu și Popescu.

”În primul rând vreau să evidențiez atitudinea băieților. Din păcate, nu am început atât de bine, dar am avut puterea ca să revenim, am intrat în joc, am dominat, am avut ocazii clare, am marcat și am câștigat. Încă o dată pe această cale țin să-i felicit pe băieți.  Am avut-o o bancă foarte ”scurtă” azi, dar cei la care la care am apelat s-au dedicat 100 %.  Știam clar că vom întâlni o echipă bine organizată, având în vedere că este pregătită de către un antrenor care lucrează bine. Ghinionul nostru a fost că am avut și un meci de pregătire cu ei și știa date multe despre ceea ce se întâmplă, ceea ce jucăm. A organizat foarte bine echipa, țin să-l felicit pe această cale, dar cred că nu s-a pus nicio secundă problema despre cine va câștiga acest meci. Urmează meci din Cupă, apoi deplasarea la Cermei, o să fie o săptămână încărcată”, a spus Călin Cheregi, antrenorul formației din Valea Domanului.

Pentru CSM Reșița urmează meciul din Cupa României miercuri, 31 august, de la ora 17:30, în deplasare cu Voința Lupac.

Tot în prima etapa a eșalonului III, FC Progresul Ezeriș a pierdut cu 2-3, jocul cu Viitorul Șimian, iar Voința Lupac a fost învinsă în deplasare cu 1-0 de Gilortul Târgu Cărbunești.

De același autor

Related Articles