Alin Minteuan este noul antrenor principal al echipei de fotbal CSM Reşiţa! Tehnicianul care va împlini săptămâna viitoare 44 de ani a ajuns la o înţelegere cu oficialii reşiţeni pentru o colaborare stabilită deocamdată până la finele actualului sezon. O alegere foarte bună, spune preşedintele reşiţean Cristian Bobar, care il cunoaşte bine pe noul antrenor principal al rosso-nerilor.

„Este un antrenor tânăr, pe care eu îl cunosc din perioada în care am activat la CFR Cluj, un antrenor foarte ambiţios, care are încredere în lotul nostru de la CSM Reşiţa. El şi-a dorit să antreneze, iar noi l-am dorit aici, în Valea Domanului. Două zile a analizat lotul nostru, şi mă bucur foarte mult că are încredere în jucători, ne-a transmis şi nouă această încredere. Multă vreme a fost antrenor secund la CFR Cluj, apoi a fost principal şi a avut un parcurs foarte bun. A ales această cale, să meargă mai departe ca antrenor principal”, a declarat Cristian Bobar.

Un mesaj de bun-venit a fost postat în urmă cu puţin timp şi pe pagina de facebook a CSM-ului:

„Conducerea clubului CSM Resita a ajuns la o înțelegere cu Alin Minteuan, care este noul antrenor al echipei noastre. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani vine la echipa noastră după ce a antrenat la nivel de Liga 1, unde a reușit performanțe notabile alături de CFR Cluj, cu care a câștigat campionatul de 4 ori fiind antrenor secund al lui Dusan Uhrin, Antonio Conceicao, Andrea Mandorlini și Sorin Cârțu. După plecarea lui Antonio Conceicao, Alin Minteuan a fost numit antrenor principal al echipei CFR Cluj, perioadă în care a obținut 5 victorii din 5 meciuri disputate, până la revenirea lui Dan Petrescu cu care a câștigat din nou Campionatul României. De asemenea acesta a fost atât antrenor principal, cât și antrenor secund la partide disputate de CFR Cluj în meciuri din Champions League. Bun venit, Alin Minteuan ! Cât mai multe succese pe banca rosso-nerilor!”

Alin Minteuan conduce chiar în această după-amiază primul antrenament al rosso-nerilor. Cel dintâi meci al CSM-ului sub comanda noului antrenor este programat sâmbătă, când rosso-nerii vor evolua în deplasare la CS Mioveni.