[AUDIO] CSM Reşiţa a încheiat cu o victorie cantonamentul din Serbia. Dan Alexa: ”Am avut condiţii excepţionale la Zlatibor”

Lotul echipei de fotbal CSM Reşiţa a încheiat stagiul de pregătire de la Zlatibor cu un meci amical contra formaţiei Al-Faysaly, care evoluează în prima ligă din Arabia Saudită. Rosso-nerii lui Dan Alexa s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Mediop şi Mura. Fotbaliştii reşiţeni au avut o evoluţie bună în compania unei formaţii foarte solide, apreciază antrenorul CSM-ului, Dan Alexa.

“A fost un joc bun, pe alocuri foarte bun. Am întâlnit o echipă de top din Arabia Saudită, o echipă la care se investeşte foarte mult. Am înţeles că au un buget de aproape 15 milioane de euro, cu foarte mulţi internaţionali în primul 11. O echipă de calitate, care a avut posesie, dar cred că am făcut un joc bun, ne-am organizat foarte bine, sunt foarte mulţumit de cum au decurs lucrurile pe parcursul jocului. A fost o victorie importantă pentru moralul jucătorilor. Ne întoarcem în ţară, pentru că s-a încheiat cantonamentul, am avut condiţii excepţionale. Mă bucur că am putut veni aici, la Zlatibor. Era important, pentru că practic avem o echipă nouă, au venit foarte mulţi jucători noi şi e important să obţinem omogenitate, iar jucătorii să se cunoască între ei. O să avem acum câteva zile libere, apoi o să reluăm pregătirile la Reşiţa, cu jocuri amicale. Din păcate, e greu să mai luăm adversari, chiar şi de Liga a II-a, pentru că acest eşalon începe competiţia la sfârşitul acestei săptămâni, şi va fi foarte greu să aranjăm nişte jocuri amicale. Dar important este că ne-am antrenat, trebuie să păstrăm linia asta. Îmi doresc să mai aducem 3-4 jucători pentru a întări lotul, ne aşteaptă un sezon foarte greu în care nu avem voie să dăm greş”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

Acesta a fost al doilea meci de verificare al reşiţenilor în cantonamentul din Serbia. În primul joc, CSM Reşiţa terminase la egalitate, 0-0, meciul disputat contra sârbilor de la FK Mladost Novi Sad, grupare din prima ligă a ţării vecine. 

Cele mai citite

Related Articles