[AUDIO] Consiliul Local Reşiţa vinde acţiunile pe care le deţine la Metalul

Consiliul Local Reşiţa va rezilia contractul de finanţare cu Asociaţia Club Sportiv Municipal Metalul Reşiţa, dar va rămâne asociat. Administraţia locală a decis marţi, 29 martie, constituirea unei comisii care să poarte negocieri cu patronul Cătălin Rufă, în scopul vânzării pachetului de acţiuni deţinut de Consiliul Local, la această societate. Declaraţia a fost făcută marţi, de viceprimarul cu atribuţiuni de primar Ioan Crina:

Cei trei consilieri locali care fac parte din comisia pentru negocierea vânzării pachetului de acţiuni deţinut de Consiliul Local Reşiţa la SC Clubul Sportiv Metalul Reşiţa, sunt: Gheorghe Năsturel, Mirel Sabo şi Florian Pascu.

În prezent, Metalul Reşiţa are -5 puncte în clasamentul seriei a 2-a din Liga a 2-a şi ocupă ultimul loc, însă nu va retrograda. Echipele FC Caransebeş şi FC Bihor Oradea sunt cele care vor părăsi liga secundă, după ce bănăţenii s-au desfiinţat, iar bihorenii au intrat în faliment.
În ultima etapă din retur, sâmbătă, 2 aprilie, Metalul Reşiţa va primi vizita celor de la CS Mioveni, grupare aflată pe locul 7. Partida se va juca de la ora 11.

Programul etapei a 26-a:
De la ora 11:00:
FC Braşov – Şoimii Pâncota
FCM Baia Mare – CSM Râmnicu Vâlcea
Metalul Reşiţa – CS Mioveni şi
UTA Bătrâna Doamnă – Unirea Tărlungeni.
De la ora 13:00
Chindia Târgovişte – Gaz Metan Mediaş.
Olimpia Satu Mare şi Universitatea Cluj vor câştiga la „masa verde” întâlnirile cu FC Caransebeş, respectiv cu FC Bihor Oradea.
foto arhivă
(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles