[AUDIO] Carduri de fidelitate pentru fanii CSM Reșița! Marcel Gușcă, liderul Guardia Ultra: ne pare rău că nu-i putem susține din tribune, dar facem eforturi să-i sprijinim financiar

Fanii echipei de fotbal CSM Reșița pot achiziționa carduri de fidelitate pentru a susține formația favorită.

Suporterii echipei CSM Reșița își pot susține favoriții, chiar dacă nu pot fi prezenți în tribunele stadionului din Valea Domanului.

”Ne este greu că nu putem să-i susținem din tribună, dar putem achiziționa carduri de fidelitate”, spune liderul Guardiei Ultra 1995, Marcel Gușcă:

„Suporterii sunt obișnuiți să fie prezenți la meciuri și pentru mine, care merg de 40 de ani pe stadion, este un sentiment ciudat ca echipa mea să joace și eu să nu o pot încuraja. Din lipsa suporterilor din tribună, echipa va trece prin momente mai dificile, atât din punct de vedere moral, cât și financiar. Ne pare rău că nu-i putem sprijini, cel puțin moral, căci financiar depunem eforturi să ajutăm echipa. Suntem conștienți că în această perioadă pierderile financiare sunt însemnate pentru club, din cauza lipsei suporterilor din tribună. De-a lungul timpului, suporterii rosso-neri au demonstrat că pot ajuta foarte mult clubul prin contribuția lor: donații, prin cumpărarea de abonamente și de bilete, tricouri, diferite materiale promoționale. Așadar, cei care susțin CSM Reșița pot ajuta echipa prin achiziționarea cardurilor de fidelitate. Prin acest mod ne-am gândit noi să sprijinim clubul, iar CSM Reșița a venit și cu o ofertă: cei care achiziționează acum cardul de fidelitate vor putea intra gratuit pe stadion în cazul în care prezența spectatorilor în tribună va fi permisă. Aceste carduri pot fi achiziționate și după ce va începe campionatul”, a afirmat Marcel Gușcă, liderul Guardiei Ultra 1995.

Cardurile de fidelitate CSM Reșița pot fi achiziționate de la birourile din Valea Domanului, zilnic de luni până vineri,  de la 8-15, iar de miercuri, 26 august, între orele 17-19,  și la standul amplasat în zona Victoria din cartierul Govândari. Prețul unui card de fidelitate este de 70 de lei.

Fotbaliștii de la CSM Reșița vor sta în prima etapă a Ligii a II-a, ediția 2020-2021, iar în cea de a doua se vor confrunta în Valea Domanului cu Petrolul Ploiești.

În direct la Radio Reșița, în emisiunea ”Arena Radio” vor fi transmisiuni de la partidele rundei I, între orele 11-13.