După un start ratat contra formaţiei CSM Deva, fotbaliştii Voinţei Lupac au oferit suporterilor bucuria primei victorii în Liga a III-a! În etapa a doua a sezonului, cărăşenii au învins acasă, scor 3-1, echipa Gilortul Târgu Cărbuneşti. Voinţa a punctat prin Cristi Danci în minutul 14 şi Alexandru Avramovici, în minutele 26 şi 65. Singura reuşită a formaţiei gorjene a fost semnată de Bogdan Dănăricu în minutul 20. O victorie importantă pentru puncte şi pentru moral, a apreciat după joc antrenorul Boşco Vişatovici.

„Am vorbit şi cu băieţii toată săptămâna, le-am spus că depindem foarte mult de meciul ăsta şi că avem foarte mare nevoie de cele trei puncte în joc, iar jucătorii se pare că au înţeles. Pot să spun că am dominat adversarul cap-coadă. Este o victorie binevenită, dar încerc să-i ţin cu picioarele pe pământ. Încă mai avem un drum lung, vreau să facem jocuri bune de la etapă la etapă. Sperăm să aducem punct sau puncte şi din deplasarea de la Târgu Jiu”, a spus antrenorul cărăşean Boşco Vişatovici.

Voința Lupac: Căpățână, Banac, Cega, Circa, Marcu, Săndescu, Danci, Vădrariu, Jivan, Jinga, Avramovici. Antrenor Boşco Vişatovici.

După succesul cu Gilortul, Voinţa Lupac a părăsit ultimul loc al seriei. Sâmbăta viitoare, în etapa a treia, croaţii au meci greu în deplasare: Voinţa va juca la Pandurii Lignitul Târgu Jiu, formaţie care vine după o victorie cu 2-0, obţinută chiar în Caraş-Severin, pe terenul Progresului Ezeriş.

foto: facebook AFC Vointa Lupac