Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin a lansat în weekend competiţia Final Four pentru desemnarea echipei care va reprezenta judeţul la următoarele baraje de promovare în Liga a III-a. La întrecere participă formaţiile Nera Bozovici, CS Oravița, Voința Lupac și ACS 2017 Slatina Timiș. Primele două meciuri s-au disputat deja, şi au consemnat victorii clare ale gazdelor: Nera Bozovici s-a impus cu 3-0  în faţa echipei din Slatina Timiş, iar Voinţa Lupac a învins cu 4-1 formaţia CS Oraviţa. Un start promiţător, apreciază Viorel Lolea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin.

„În acest weekend au avut loc primele două jocuri, două meciuri foarte disputate, care ne dau speranţă că din vară o să avem două reprezentante din judeţul nostru în Liga a III-a. La Bozovici, echipa gazdă i-a învins pe cei de la Slatina Timiş. A fost chiar un rezultat foarte mare, faţă de realitatea din teren. Voinţa Lupac s-a impus acasă, 4-1, în faţa celor de la Oraviţa, iarăşi după un meci viu disputat. Noi dorim şi suntem hotărâţi să dăm startul şi la competiţiile din Ligile a IV-a şi a V-a, în prima săptămână de după sărbătorile pascale”, a declarat Viorel Lolea, şeful AJF-ului cărăşean.

Etapa a doua a competiţiei Final Four se va disputa miercuri, 21 aprilie, când sunt programate partidele CS Oraviţa-Nera Bozovici şi ACS Slatina Timiş-Voinţa Lupac. Ambele jocuri se vor disputa de la ora 17.30. În cadrul competiţiei lansate pentru desemnarea reprezentantei la baraj se va juca în sistem campionat, fiecare cu fiecare, după care urmează o finală între echipele clasate pe primele două locuri. Câştigătoarea trebuie anunţată la FRF până în data de 8 mai.